Vapiano & en sväng till Kista Galleria..

Vapiano & en sväng till Kista Galleria..

I Söndags tog vi sovmorgon deluxe och sedan åkte vi in till stan för att käka på Vapiano. Då var och varannan blogg skriver om Vapiano måste man ju testa och se vad tusan det är för ställe ;) Pasta med oxfilé blev det och det var helt ok men inte så gott som man kanske föreställt sig då alla verkar hylla Vapiano ;) Riktigt kul dock och få se nä dom tillagar allting och helt ok priser ju :)

Efteråt åkte jag och fröken Sjödén en sväng till Kista Galleria och spanade i butiker samt tog en fika innan vi begav oss mot globen får att gå på Britney Spears :)

5 svar på ”Vapiano & en sväng till Kista Galleria..

  1. Sv: Ja men nu tycker jag om min telefon igen, ny uppdatering :) Men har fått lägga in alla nr igen.

    Hade du det trevligt i Stockholm? Du är så himla vacker på bilderna du lagt upp!

  2. Älskar Vapiano. Inte för att maten är den bästa eller portionerna är särskilt stora. Men jag gillar atmosfären, idén med att man får se när de tillagar maten och att det inte är särskilt dyrt. Gillar även betalsystemet med eget kort vilket gör det väldigt smidigt om man är många och inte vill dela på notan. :)

    Nästa gång får kan testa Fondueboden, Halv Grek plus Turk, Grill, eller Faros. Fyra andra av mina favoritrestauranger här i stan. De tre första är dock inte särskilt billiga. :)

  3. Tycker inte heller Vapiano är så där otroligt bra som alla verkar tycka men helt ok. Sen tycker jag det är en jäkla skillnad på de olika Vapiano restaurangerna också….

  4. Jag har trots att jag bott i Stockholm så många år, aldrig testat Vapiano här i stan. Provat en gång när jag var i Tallinn och tyckte också som du att det var sådär, helt ok men inget fantastiskt…

    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *