Världens finaste brudpar.

Världens finaste brudpar.

I Lördags var jag ju på Nadja & Noaks bröllop :) Visst är dom fina? Det här är alldeles efter vigseln i kyrkan och istället för ris så hade dom såpbubblor! :D Hur fint som helst!

Brudparet skär upp bröllopstårtan :)

Istället för bröllopsvals så dansade dom till denna låten. Tror ni jag höll på att börja gråta? Svar: Ja. Jag satt där och kände mig lite smått patetisk och ensam ett tag ;)

Måste ju visa denna söta bild på Frida och hennes pojkvän Anders också :)

Det var verkligen ett jättefint bröllop och bland det bästa måste verkligen ha varit Nadjas pappa tal. Han hade sparat ett brev som Nadja skrivit för 8 år sedan om hennes och Noaks förlovning. Så himla fint! Det kändes som ett perfekt bröllop och jag är så otroligt glad för Nadja & Noaks skull :) Imorgon åker dom till Mallis på smekmånad och bara har det allmänt mysigt också! :) Tack Therese & Nattis för sovplatsen :) Och Tack Therese, Frida & Nadja + alla andra för trevligt sällskap och en fin dag! :D

Jag hoppas verkligen att jag någon gång kommer hitta någon som älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Jag är så otroligt glad för deras skull men samtidigt känner jag mig lite som en bitter singel som ingen älskar. Just nu känner jag mig bara olyckligt kär i kärleken. Vad är det för fel på mig eftersom jag inte hittar någon egentligen? Jag kan ju inte låta bli att börja undra liksom..haha ;)

20 svar på ”Världens finaste brudpar.

 1. Gud vad de var vackra. Noak har alltid varit snygg men på dessa bilderna är han vacker om man nu får säga så om en kille.

  Frida och Anders är så underbara ihop är så glad att de har funnit varandra.

 2. gud vad fint! jag älskar bröllop :D

  och deppa inte för kärlekens skull. den kmr nog snart ska du se :) den rätta måste ju komma förbi den långa kön som trånar efter dig först, det är därför det tar lite tid ;) kram!

 3. Hej tjejen! Vilken fin bild på mig ovh Anders. Kommer du sitta på msn något ikväll? Jag tänkte at vi kunde byta bröllopsbilder. =) Vi kör från Katrineholm om ca 20 min. Är hemma kring 17:30-tiden. Hoppas hemresan gick bra! Kram kram

 4. otroligt vackert brudpar! när jag ser sådana så ser jag fram emot den dagen jag kommer gifta mej. jag tror på kärleken, men jag har inte bråttom. är ju bara 22 än så länge. jag lever singel-livet fullt ut nu :)

  och du? inte va bitter ;] du kommer hitta honom. killen brukar ju dyka upp när man minst anar det säger man ju. ha inte bråttom, du lär hitta han. eller hittar han dej. du är sjukt vacker, så det är omöjligt för dej att INTE hitta den :) KRAAAMS.

 5. förfaan jag börja nästan lipa nu när jag såg videon. låten är en av mina absoluta favoriter. sjukt fin låt ju! ocdh dom är jättevackra. älskade hennes klänning!

 6. Haha den låten kan få mig att börja gråta också, haha.

  Och du hittar nog någon snart som kommer älska dig till och med mer än du älskar honom! :) Tills dess så tycker jag du ska njuta utav att vara singel. Du kan göra precis vad du vill och du har all utrymme du behöver! Kan kolla på chickflicks utan att någon klagar! Behöver inte bråka om fjärrkontrollen med någon! Du kan äta hela godispåsen utan att små fingrar kommer smygandes! Njut så länge du kan! :D

 7. Hmm.. Tänk dig mig, jag ska på 3 bröllop innan "sommaren" tagit slut. 3 veckor kvar till det sista nu. Jag hinner tänka mer än en gång att det måste va nåt fel på mig eftersom jag aldrig får nån. Fast faktiskt känner jag för första gången i mitt liv nu att jag inte har tid med pojkvän, jag jobbar jämt känns det som! Sthlm i helgen nu då? ;P

 8. måste ha åkt nästan samma plan som dem till mallis,.. åkte på söndagen där den 31:a, men det beror väl iof vart ifrån de flög.. vårt plan blev försenat 17 timmar =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *