Varmt som faaaen har!

Varmt som faaaen har!

Idag har vi legat pa stranden (solat & badat) i typ 2 timmar men det ar sa satans varmt att vi fick lov ga darifran! :P Sa nu har jag satt mig pa ett svalare internetcafe och surfar lite :) Och vet ni vad?!?! Dom har ett snabbt internet sa jag haller pa att ladda upp bilder pa resedagboken.se ;) Mitt nick dar ar Wysteriia!

Hoppas ni har det bra i Sverige! Horde av min bror precis att det snoar i Alvdalen iaf, jag ar faktiskt liiiiiite avis. Jag hoppas att hela Sverige ar vitt nar jag kommer hem! Jag onskar mig en vit jul i julklapp i ar!! :D

6 svar på ”Varmt som faaaen har!

  1. Hej gumman! Ville bara säga att jag sett ditt erbjudande om lght, har ringt numret och det är tydligen Öbo som håller i visningen. De hade inte fått in nå tider om när de kan hålla visningen ännu så jag skulle återkomma på måndag igen. Jag håller allt under kontroll gumman :) Dock är jag rädd för att den där lägenheten ligger i ett ghetto, men jag har aldrig varit där så det får vi se när jag kollar på den sen :) Är 3km till stan, precis som för mig och sen 4 km mellan lghten och min bostad. Har ringt FinFast också men de hade inte fått in nåt nytt, men tydligen hade du fått ett erbjudande hemskickat i oktober som du inte svarat på(?). Dock är det ju månadsskifte nu så det lär dyka upp nya lghter till måndag :)

    Hoppas allt är bra, själv har man åkt på influensan :( Puss & kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *