Vblogg: Min första Glossybox.

Vblogg: Min första Glossybox.

Jag filmade det här klippet redan förra veckan men det hann inte laddas upp på youtube innan jag faktiskt behövde åka så här kommer det…nästan en vecka senare ;) haha!

3 svar på ”Vblogg: Min första Glossybox.

  1. Hej! Vad kul att du gjort en videoblogg om innehållet! Jag funderade på det med då det tar sånn tid å fota innehållet i olika foton. Jag fick nästan samma som dig bortsett från bbcremen där jag fick linser istället. Vilken doft fick du på din love and toast dushcreme? Du säger att tvålen blev din lycka men du menade duschcremen antar jag? Jag testade tvålen häromdagen å den gjorde huden silkeslen som en babyrumpa! Utan doft dock men helt ok! Kul å testa lite nya saker man annars inte hadde köpte=)<3<3 Ha en fortsatt toppen kväll! Kram från mig å king! Ps: Vilken enormt vackert ansikte du har! Vackra ögon! Men testa även å lägga ögonpenna eller färg med pensel runt ögona så blir linjerna lite mjukare till dina vackra ögon=D Jag har lagt ut bild på den nya pennan jag köpte idag på bloggen=DKram på dig!

  2. Första gången jag fått exakt samma innehåll som någon som bloggat om det.. Blir alltid så gräsligt avundsjuk på vad andra får. Girig kanske..;)
    Håller med om duschcremen, den är underbar! Bra flaska tycker jag, alla flaskor som inte har pump eller lock i botten borde ha platta lock så dom faktiskt KAN stå upp och ner, vilket min lär göra ganska snart..;)

  3. Herregud vilka vackra ögon du har!
    Till boxen, då- jag fick samma som du men med linser istf BB-créme (tyvärr) och jag hajar inte heller temat. Det verkar för övrigt ingen göra, om man läser runt på fb o olika bloggar. Det hade ju varit roligare med produkter som dem du nämnde, för nu är det inget i boxen som får mig att tänka ”asiatiskt” förutom då Geishachokladen. Kul att du ska fortsätta med den hursomhelst, o jag hoppas att du gör ett videoinlägg då också. Kram på dig, snygging :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *