Vblogg + plåtning.

Vblogg + plåtning.

Yes, denna söndag har jag spenderat ute i Kallhäll för att plåta lite studio med fotografen William :) Elva var mua och Hanse hårstylist och Anna som snart skulle börja på någon modeskola (om jag kommer ihåg rätt) var med som stylist! :D Så vi var ett stort gäng som har jobbat på duktigt idag för att få fram tre olika bilder ;)

Ni kommer få lite behind the scene bilder senare så fort jag har fått dem från Anna så kommer ni få se mina andra sminkningar och håruppsättningar också ;) varit en riktigt bra dag i alla fall och av det jag såg i kameran så såg det riktigt bra ut i alla fall :)

Sen måste jag ju be er ALLA om en tjänst!

Gå in HÄR, bli medlem och rösta på mig så jag har chansen att vinna en mobil! :D Min har ju gått sönder så jag har ju en Nokia från 90-talet typ ;) haha.

10 svar på ”Vblogg + plåtning.

 1. Nokia från 90-talet, stabil sak det där,kan man nog bygga hus av också ;P

  Så du menar att du inte har många läsare? tror du nog får fler och fler dagligen? minst 1 iaf? :P

  Sen har du ju mig, och det är jävla udda det här ska du se :P

 2. Retro är ju lite status :P jag har en ny Samsung Soul som jag andänder och en lite äldre som jag har som extra mobil, sen har jag en 2 månader gammal Samsung Z720 som är lite fuktskadad men inte fick lagad på garanti, idiotiskt, jag har aldirg nuddat vatten med den S: 4500:- åt helvete… Någon borde kunna fixa

 3. Nu har jag röstat på dig, ja men livet som arbetslös är inte så fel endå kände jag i morse när klockan ringde vid 5 tiden! :)

 4. Ja hon är verkligen supersöt :P Ha ha ja jag måste väl ta och va med och tävla någon gång oxå ;)

  Konstigt det känns att se dig v-blogga, känns inte riktigt som det är du, vet inte vad det är som är olikt dig heller riktigt :P Ovant bara kanske :)

  Hittade du nått skoj på shoppingen idag då? puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *