Vecka 33 ska jag till Paris!

Vecka 33 ska jag till Paris!

Fotograf: Stefan Westlund.

Fått lite nya bilder med Stefan och detta blev min favorit. Just nu sitter jag och letar efter flyg och hotell i ok prisklass för V.33 ska jag åka dit en weekend. Jag försöker unna mig att åka utomlands vartannat år, min dröm i framtiden är att kunna unna mig en liten resa varje år för min önskelista på platser att besöka är lång! 2009 var jag till Spanien så nu känner jag att det är dags igen.

Det är David och jag som ska åka iväg och just nu känner jag att det är väldigt passande med en lite tripp 17/18-21 Augusti eftersom vi firar ett år tillsammans 16:e Augusti :) Och anledningen till varför jag väljer en storstad istället för en badstrand är för att jag hellre åker till badstranden när det är kallt här hemma i Sverige! Det får bli en badstrand i något vackert land nästa resa istället om den sker på hösten/vintern ;)

Tänkte se till så vi bokar flyg och hotell den här veckan så det verkligen blir av och inte bara pratas om det :) Nu har jag ju dessutom skrivit om det i bloggen så nu måste det bli av ;)


17 svar på ”Vecka 33 ska jag till Paris!

 1. Åh vad härligt! Vi åker ju nu 10-13 juni – Peter fick en ”Smartbox” av mig i julklapp – däri finns flera hotell…
  Jag var där för 2,5 år sen också men då bodde jag på ett billigt hotell (och inte speciellt snyggt eller fräscht, men inte ofräscht heller.) och betalade 1200 för tre nätter med dålig frukost som lika gärna kunde kvittat – det är nog bland det billigaste man kan hitta :)
  Kika på booking.com – jag bokar alltid där och de ha erbjudanden om paketpris och rabatter om man tar 3 nätter till exempel :)
  Hör av dig om du behöver tips och sånt över vart man ska bo m.m. :)

 2. Åh mys =)! Härligt att det blir lagom efter 1-årsdagen oxå =).
  Har själv inte varit på utlandssemester sen jag va 14, det är snart 14år sen hahaha. Men håller me: skulle hellre åka iväg när det är kallt här hemma. Lixom mer charm då =).

  Hoppas du har det bra i Älvdalen =).

  Kram

 3. oooiii, ajlöv paris! har du inte varit där rekommenderar jag dig varmt som sminknörd att besöka Sephora på Champs-Elysee! Ett måste! :-)

 4. kan tillägga att jag var på Kicks i Malmö i fredags. det visade sig att de hade just för dagen ny inredning och den påminde litegrand om just Sephoras.

  Lite kuriosa: tydligen är det bara två butiker i sverige – Mobilia Malmö (ligger i stans utkant, inte i centrum, vilket är lite intressant) och en i Solna – som är först ut med den nya butikslooken. :-)

 5. Oj, var det 2009 du var i Spanien? Känns inte som det du!

  Vad kul att resan blir av, det är du värd! :)

 6. Skoj! :) Jag och min sambo ska också dig i augusti… Vet inte riktigt vilket datum ännu. Det är verkligen en magisk stad! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *