Veckans Tävling: Vinn ögonskugga från UNE Natural Beauty.

Veckans Tävling: Vinn ögonskugga från UNE Natural Beauty.

Denna veckan har ni chansen att vinna denna ögonskuggan från UNE Natural Beauty till ett värde av 119kr. En ljus nyans för en ”frostig” transparent och skimrande effekt! Med en härlig sammetslen textur ger den en silkeslen, skimrande finish utan att glittra. 100% naturliga ingredienser! Den har ett värde av 119kr.

För att vara med och tävla så behöver du enbart kommentera detta inlägget och berätta varför jag ska skicka hem denna ögonskuggan till just dig!

 

Tävlingen pågår en vecka så Måndagen den 18:e Mars drar jag en vinnare!

Vinnaren är kommentar nr 13. Malin, grattis! Maila mig din adress på Wysteriia@hotmail.com :)

Var det du som vann Forticils fransnäring?
Vinnaren ser du nu i inlägget här.

 

19 svar på ”Veckans Tävling: Vinn ögonskugga från UNE Natural Beauty.

 1. Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle vilja vinna som en liten tröst att jag nu är sjuk för tredje gången sen jag började på mitt nya jobb. Sitter här nedbäddad med ett antal lager kläder, plädar och kuddar samt värmeljus i massor för att försöka att inte frysa ihjäl av feberfrossan. Sen vore det roligt att testa Une, neutrala skuggor kan man ju aldrig få för många av heller.. :)

 2. Klart jag vill vara med och tävla.
  Jag tycker du ska skicka hem denna ögonskugga till mig eftersom jag behöver se ”fabulous” ut när jag ska komma ut på anställningsintervjuer som jag hoppas på. ;-)

 3. Skulle verkligen vilja vinna denna då jag är på jakt efter en ljus naturlig veganvänlig ögonskugga,och den här verkar superfin :)
  Har ingen bättre anledning än att jag skulle bli jätteglad=D
  Ha det fint!
  //Tessan

 4. Jag vill vinna för att jag skulle vilja ha något nytt i sminkväskan nu till våren! Jag har precis börjat plugga och jobbar därför bara extra vilket resulterar i att jag bara kan lägga pengar på saker jag verkligen ”behöver”. Jag har aldrig provat något från märket UNE så det skulle verkligen vara kul att vinna! :)

 5. Jag är gärna med. Jag har precis avslutat mina gymnasiestudier som jag legat efter med och nu känns det så skönt att alla kurser är klara. Det skulle vara kul att få rolig post efter all slit och jobb som har varit.

  Ha en fin dag!

 6. Jag vill vinna så jag har chansen att förnya sminkväskan litegrann då jag tyvärr tror mycket av innehållet har varit med alldels för länge. Jag är just nu i en situation där jag bor hemma hos min syster och bara jobbar lite extra så ekonomiskt har jag inte råd att köpa smink själv. Jag håller tummarna.

 7. Ohhhh. Jag vill vinna för att jag håller på att sluta röka just nu. Det är inte lätt, speciellt inte när man behöver lugna sig mitt i allt tentaplugg, men hela tiden försöker jag peppa mig själv genom att tänka på vilka pengar jag sparar och kan lägga på smink, resor och annat kul. Denna skulle ju peppa mig något brutalt :)

 8. HejHej.
  Anledningen till att jag skulle vilja vinna den här ögonskuggan är för att jag precis introducerat min bästa vän för smink. Nu har jag äntligen någon att tjattra om smink med! Någonstans ska man ju börja, och Frosty eyes shadow f02 verkar vara en lagom nyans att börja med för någon ovan och inte är den alltför utmärkande heller då han dessutom råkar vara kille.
  Tack för en inspirerande blogg.

 9. Vad kul med tävling!

  Så fin nyans på ögonskuggan och
  det hade varit kul och prova detta märket,
  då jag hört så mycket bra om det. :)
  Skulle vara en trevlig överraskning i vardagen. :)

 10. Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den här ögonskuggan då jag 1. Har extremt känslig hy och 2. Är student, med ekonomin som hör till. Dessa två faktorer går tyvärr inte bra ihop, då de hudvårds- och sminkprodukter som inte orsakar eksem eller rinnande ögon är ganska dyra. Har därför en ganska skral sminkväska, en sådan här skugga skulle hjälpa mycket! UNE är dessutom ett av de märken jag faktiskt kan använda, så det skulle vara super.

 11. Att vinna den ögonskuggan vore jättekul då jag börjat jobba på att byta ut mitt smink och hudvård mot mer naturliga produkter, i den mån studentpengen tillåter. Une är ett märke jag varit rätt nyfiken på men inte riktigt vågat prova än, och då vore det perfekt att få en ögonskugga att testa!

 12. Hej,
  Precis vad jag har letat efter, en naturlig look,
  att hitta rätt bland alla märken är inte lätt-suck
  jobbar inom vården och vill inte glittra till vardags
  att sminka mig hör till undantags
  med den här ögonskuggan kan jag vara fin
  medan jag gör iordning all medicin !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *