Vet ni hur jag fick mitt PS2?

Vet ni hur jag fick mitt PS2?

Jag har ett Playstation 2 här hemma som jag har fått genom Gratis Generation för något år sedan. Jag har även fått ett GameCube genom dem. Eftersom man tidigare enbart kunde få två gratis prylar så har jag inte använt mig av deras sida på länge. Men nu har dom tydligen gjort om sidan och dragit igång med nya krafter så att man kan få fler än två gratis saker! *woho*  Alltså genom den här sidan kan man få en iphone, en lap top, ett wii, ett xbox, mobiltelefoner, presentkort…u name it! Jag lovar att det finns något som du suktar efter på denna sidan.

Och som sagt, jag kan garantera att det fungerar eftersom jag har fått ett Gamecube och mitt älskade Playstation 2 genom dem. Och det var innan jag bloggade! ;) Så det går att värva medlemmar på ett eller annat sätt.

Jag vill så sjukt gärna ha en laptop!
Så bli medlem HÄR och gör en Wysteriia glad! :D

6 svar på ”Vet ni hur jag fick mitt PS2?

  1. Jag tror jag redan är medlem där men jag kan inte tänka mig att jag varit inne mer än en gång hehe. Kul att se alla bilder från blog awards =)

    Ang din kommentar, om inte hela kom med vet jag inte hehe, det beror ju på om du skrev mer än det som syns eller inte ;)

  2. klart man vill ha dessa prylar men alla är ju redan medlemmar överallt så det är svårt att hitta dom som är kvar tyvärr. och jag vill inte tjata på mib blogg eftersom alla svär och spyr galla över allt tjat om dessa sidor,haha

  3. Svar: Vi får hoppas att jag vinner med ;) hehe.

    Jag vart medlem på sidan ovanför genom din länk nu, man kan ju inte förlora något direkt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *