Vi är på väg!

Vi är på väg!

Alla bilderna är från tidigare event/resor som Kicki på Daisy Beauty anordnat!

Nu sitter 10 bloggare, lite journalister och Daisy Beauty läsare på flyget mot London! :) Vi flyger med Norwegian = Wifi ;) Skaplig lyx!

Vi kommer ha hela fredagen ledig och får göra precis vad vi vill men det verkar som dom flesta kommer botanisera bland skönhetsbutikerna som finns idag! Det är ju trots allt en skönhetsresa ;)

Jag tänkte se om jag kan hitta några Real Techniques borstar då jag varit nyfiken på dessa en längre tid med tanke på alla goda omdömen dom fått samt att jag behöver kika efter en ny necessär då dragkedjan på min favorit från Nouba har gått sönder (jag misstänker att allt innehåll i min necessär ligger överallt i resväskan just nu). Annars ska jag göra mitt bästa för att motstå frestelserna…vi får se hur det går ;) Jag får ge er en update efter shoppingrundan! ;)

Nu ska jag se någon film alt. sova en skvätt och hoppas på att vi landar snart :) Jag ser så galet mycket framemot efter att få se lite av London! Jag kommer inte hinna se så mycket av staden denna helgen men jag misstänker att jag kommer få blodad tand och vilja åka tillbaka ;)

Tack Daisy Beauty för att jag får följa <3

3 svar på ”Vi är på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *