Vi firar att jag har över 300 som följer mig på bloglovin med en tävling för er!

Vi firar att jag har över 300 som följer mig på bloglovin med en tävling för er!

Tack till er som la till mig på bloglovin <3 Här kommer en liten tävling precis som jag lovade :) Ni tävlar om tre produkter från MNY maybelline: My gloss nummer 565, My liner 001 och My eye shadow 721.

För att ha en chans att vinna ska du svara på följande fråga bland kommentarerna till detta inlägg:

 • – I hur många nyanser finns lipglosset från MNY? Ni hittar svaret här.

-Tipsa gärna om tävlingen i din blogg  – det är valfritt men ger dig en extra chans att vinna, posta då länken till inlägget bland kommentarerna.

Tävlingen avslutas torsdagen den 20:e Januari, klockan 23:59.
Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

116 svar på ”Vi firar att jag har över 300 som följer mig på bloglovin med en tävling för er!

 1. Dvs. små gallstenar isf. Det är när dem försöker tränga ut från gallblåsan till gallgångarna som man får riktiga attacker (när det känns som att man ska gå av på mitten, går varken stå/sitta/ligga för det gör lika ont oavsett). Har han ont på höger sida under revbenen och sen mitt på ryggen så är det ju klockren gallsten i mina ögon iaf. Sen kan man ju ha molande värk för jämnan (som jag hade dagligen sista året, riktiga attacker upplevde jag bara 3-4ggr tror jag). Jag hade dock också ajaj i magen när jag var 14 o 16. Åkte in akut och de trodde det var blindtarmen. Låg kvar en natt båda gångerna, men fick aldrig svar på vad det var o det vet jag än idag inte vad det var. Hoppas han kryar på sig snarast!!

 2. svar: det ska finnas i 20 nyanser :)

  Jag följer dig inte via bloglovin’ men jag kollar ju på din blogg i stort sätt varje dag ändå, så jag antar att jag får vara med :)?

 3. Svar: den finns i 20 färger.
  Vet inte om man måste följa dig via bloglovin men kollar din blogg flera gånger/dag så jag chansar på att jag får vara med ;)

 4. Det finns i 20 nyanser/färger eller vad du kallade det. (: Så nu är jag med och tävlar, muhaha.

  Så hoppas jag att din pojkväns smärta försvinner. Och hoppas det inte är något allvarligt också. !

 5. Hm… kan det vara 20 kanske? :) Är väl på tiden att jag kasserar det där gamla glosset jag fick av dig för femtielva år sedan och vinner ett nytt ist tycker jag :)

 6. jag är super gärna med. är en fattig student som jobbar extra som bartender. och då måste man jue alltid se fräsch ut, men svårt med tajt ekonomi. Så hoppas på tur här hos dej, för visst förtjänar en fattig student att oxo se bra ut ??? :)

  svaret är 20 st olika nyanser
  och här har jag bloggat för dubbel chans: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/january/smink.html#comment

  jag försökte lägga in nån av bilderna i inlägget, men de låste hela bloggen :S

 7. Jag började precis följa din blogg via bloglovin och såg nu att du har en tävling på gång. Vad kul!
  Glosset finns i 20 nyanser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *