vi har gått i en fyrkant.

vi har gått i en fyrkant.

Idag efter plåtningen så var vår plan att vi skulle gå på stan en sväng och shoppa lite. En av stylisterna pekade hur vi skulle gå åt oss och vi knatade iväg. Det hela slutade med att vi typ gick i en stoooor fyrkant utan at hitta något jäkla centrum ;) Så antingen har Malaga inget centrum eller så har vi lika bra lokalsinne båda två?! ;) På slutet trodde vi dessutom att vi var på väg mot tågstationen men det var vi inte alls, vi gick liksom tillbaka åt samma håll som studion låg. Tur vi tog en taxi annars hade vi väl varit ute och gått än ;) Fick se mycket av staden iaf, åt pizza samt köpte mig en kuvertväska och armband! (ungefär som att jag inte har så det räcker redan :P) Pengarna börjar sina rejält (vart har jag gjort av dem?! haha) så jag kommer nog faktiskt inte shoppa så mkt mer, köpa ett par skor på sin höjd kanske ;)

Nu ska vi se om vi orkar oss iväg för att äta lite eller om vi ska avlida i soffan? ;)

Sorry för att jag inte svarar på era kommentarer men det tar sådan tid och jag har inte riktigt den orken att sitta framför datorn när jag är här :P Därför jag mest MMS bloggar också! :) Bekväm som fan av mig ;) hihi.

2 svar på ”vi har gått i en fyrkant.

  1. Trist att ni inte hitta centrumet men tur med tanke på cash bristen kanske då;). Du måste visa alla dina fynd sen =) Förstår att du har annat för dej nu än att sitta & svara på alla kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *