Vi kör en dagens outfit!

Vi kör en dagens outfit!

Skor – Converse, Kjol – H&M, Topp – Cubus, Armband – H&M.

Riktigt bekväm shoppingoutfit och jag gillar verkligen min midjehögakjol från H&M som jag köpt för ganska länge sen som jag invigde idag :) Gjort lite shoppingfynd idag också men det får ni se senare :) Jag har precis lagt in några nya låtar i min mp3 så jag tänkte ut och gå lite innan solen försvinner! ;)

8 svar på ”Vi kör en dagens outfit!

  1. Nä, deras far bor inte i Atlanta han är där på grund av sitt företag. Han har något kontrakt här i Atlanta.

    Min dotter har också en speciell sak att göra här i Atlanta, så vi kom hit några dagar tidigare än deras far. Fast imorgon måndag ska de äntligen få träffa honom igen.

  2. Himla fin klädstil! Vet inte om min kommentar ja skrev igår kom fram men skriver igen :)

    Klart man är med i tävlingen, vore ju superkul att få vinna allt det där! Jag såg att du köpte 88 paletten för ett tag sen och jag köpte ju 120 paletten (Manly) på tradera för ynka 150kr och de är toppen de skuggorna (hehe ja tycker jag då som inte provat på de aaaallra dyraste märkena ;)) men kan ju bara jämföra med syrrans 88 palett från Cosatal scents och de är liknande i kvalitén. Vill du se hur färgerna ser ut så kan du ju kika på min sminkblogg, eotd du vet :) På min smink-kavalkad så har jag använt mig av dom på en del av bilderna (de som är mest skarpa) även av Barry M som verkligen är ett supermärke enligt mig.
    Hoppas du har en bra dag :)
    /Karina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *