vi kör en liten tävling!

vi kör en liten tävling!

Idag har jag inte direkt haft världens roligaste bloggdag, jag ber om ursäkt med det genom att ha en liten tävling för er läsare <3 ”För dig som har flagnade, brutna, splittrade och torra naglar och som vill ha omedelbart resultat! Miracle Cure från Sally Hansen ger dig starka, jämna, sunda och motståndskraftiga naglar.” – Eleven.

För att vara med och tävla: Berätta bland kommentarerna vad du vill se mer av i min blogg!

Tävlingen avslutas Fredag 26:e Februari.

35 svar på ”vi kör en liten tävling!

 1. Jag vill se mer hur man sminkar sig snyggt.
  Jag kan typ inte ens sätta på mig en eyeliner snyggt och du verkar och ÄR bra på sminikng så skulle vara roligt att veta hur du gör. (:

  Annars inget för din blogg är toppen. :)

 2. Jag har webbhotell och flera olika egna domännamn :)

  Älskar det där nagellacket det hjälper verkligen. Köper det när jag är I USA.

  Jag är inte med i tävlingen, skriver här i alla fall ;)

 3. Jag vill vara med, jag älskar jue tävlingar så jag säger väll mer tävlingar då. Men jag är himla nöjd med din blogg, så jag har faktiskt inget mer att tillägga.

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

 4. åh, ja tack! Mina naglar är hemska just nu. Det jag vill se mer av på din blogg är sminrecensioner och dig i tjusiga ögonskuggor :) Jag tycker att det är så inspirerande att läsa beautybloggar, och jag tycker att du är så himla go och fin och skulle vilja se mer av det framöver. Självklart förstår jag att smink är dyrt och om plånboken är tom är det svårt, och att det tar sin lilla tid, men ja, det är ändå det jag skulle vilja se mer av även att det redan förekommer. Jag är sminkjunkie >.<

 5. jag skulle vilja läsa mer om att allt ordnar sig för dig! att du kan läsa den utbildning/få det jobb du vill ha, att du kan åka på de resor du vill göra, hitta den perfekta lägenheten och den sötaste killen.. helt enkelt att lite drömmar går i uppfyllelse!

 6. Jag gillar din blogg som den är nu, du blandar och ger allt mellan himmel och jord! Men det skulle vara kul om du bloggade lite mera om dina ”inredningsplaner” inför din kommande egna lilla lya! Prylar, möbler, tapeter ja allt som faller dig i smaken! Å, den där lacken skulle passa perfekt för mina stackars utsatta naglar =) Ha de bra!

 7. Jag vill se mer av personliga tankar i din blogg.. Jag tycker själv om att läsa sånt, bra tankar, glada tankar, ledsna tankar, arga tankar. :)
  Sen gillar jag ju när du letar kläder, för då får man så mycket bra tips.

  (jag vill verkligen verkligen vinna det här. jag har jobbat på posten och det är dröja länge innan mina trasiga naglar repat sig….)

  krams

 8. Åh, vilken bra tävling! Mina naglar behöver all hjälp de kan få!

  Vad jag vill se mer av i bloggen? Hm, gärna mer smink och sminkbilder. Kikar in här ofta för inspiration :)

 9. En tävling för mig! Jag har alltid haft jättefina naglar, starka och långa – men plötsligt nu på senaste halvåret vägrar de jobba med mig. Skivar sig, vill inte bli starka eller långa, går av… Suck. Så det här vore ju perfa! :)

  Vad vill jag se mer av i din blogg?
  Jag vill se mer av DIG! Mer bilder på dina fina sminkningar, mer bilder på snygga outfits. Gärna mer bilder på dina arbeten också – jag tycker att du är superduktig både som sminkös och som MODELL främst! Vad jag har förstått är modellandet inte något du satsar järnet på längre, vilket jag tycker är synd. Du är så jäkla snygg och nästan alla dina bilder faller mig i smaken. Så jag vill se mer modellbilder. ;P

 10. hm, låter som nått jag skulle behöva… mina naglar flagnar och går sönder så fort jag tittar på de. :|

  skulle vilja se lite mer småtips för killar? ;P

 11. hej :) , skulle vara jättekul att vinna, tycker det är skitkul med naglar och så, och mina spricker jämt, jättejobbigt! så skulle verkligen behöva denna vinsten :)

  jag tycker att din blogg är jättebra är ju därför jag följer den men kanske lite videoinlägg eller något sådant kul ;D …

  /rebecka <3

 12. Men, det här hade jag ju missat! Kul me tävling ju!

  Jag skulle tycka om ännu fler sminkbilder och modellbilder ofc. :) Du är ju grym! blir så vackert så! o man får la inte vara dum så jag skulle nog se flera tävlingar me ;) (även fast du redan har många tävlingar i din blogg :)

 13. Jag skulle vilja mer av dina sminkningar, kanske en steg för steg bild där du förklarar hur du gör, tips och trix, och produkter du gillar :) Det här är vad jag vill se mer av, annars är allt perfekt :)

  Jag skulle gärna vilja vinna Sally Hansen Miracle Cure, eftersom jag målar mina naglar hela tiden, och de är så sköra, och jag har testat det mesta, men inget verkar funka :/

 14. nu när mina naglar inte vill vara som de brukar så kan jag vara med och tävla ;)
  Det jag vill se mer av i din blogg är vilka penslar du använder och vilka tekniker man behöver till en snygg make, annars är den hur bra som helst! :)
  Kramar

 15. Jag tycker den är jättebra som den är! :) Men lite fler små sminktips kanske? Eller före- och efterbilder på makeuper du gör?
  Ha det så bra! Kramar

 16. Hej!
  Jag vill gärna tävla!
  Och jag skulle bli glad av att se hur man plockar och fixar ögonbryn samt hur man använder highlighter!

 17. Snygga sminkbilder, det är sâ roligt att se dina proffsiga bilder med läcker make-up…
  Och fler tävlingar, kanske? ;)

  Kram, Sara

 18. Håller på med en dependkur för att få bättre naglar just nu. Det funkar sådär :) Vore kul att testa den här produkten och se hur den fungerar. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *