Vilka produkter har ni googlat på för att hitta hit? Top 10!

Vilka produkter har ni googlat på för att hitta hit? Top 10!

1. Neu Lash – inte så oväntat om ni frågar mig. Jag har skrivit ganska mycket om Neu Lash och på mig funkade den hur bra som helst! Ni kan läsa om Neu Lash här, här och här bland annat!

2. Footner – förstår att många är nyfikna på dessa produkter som ska ge oss baby fötter! Footner fungerade helt ok på mig och ni kan läsa om produkten här…varning för äckliga bilder ;)

3. Veet Hair Minimising Body Moisturiser – alla som googlar fram denna i min blogg hittar detta inlägget och får veta att den inte fungerar nämnvärt på mig ;)

4. Isadora Second Nail – det är ingen hemlighet att jag älskar second nail, ett av mina favoritlack när det kommer till underlack! Ni kan läsa mina lovord här & här bland annat. Mina naglar höll sig hela och växte som ogräs!

5. Tikei – Jag gillar tikei och det kan ni läsa om här :)

6. Urban Decay Sverige – Oj vad alla som googlar sig hit på dessa ord måste bli besvikna! Urban Decay finns än så länge inte i Sverige men så fort Sephora (YEEEEEEY) öppnas i Täby så förväntar jag mig att Urban Decay kommer finnas där!

7. hårmascara – Jag har skrivit om en hårmascara från k pour karite som jag gillar och om isadoras hårmascaror i färg som inte riktigt ville bli snyggt på mitt mörka hår!

8. Isadora bb cream – åh nu får jag världens press att recensera denna SNARAST! Än så länge hittar man bara detta informationsinlägget! Ska självklart göra alla googlare en tjänst och fixa en recension så snart jag bara kan! :)

9. Isadora growth mascara – ytterligare en isadora produkt! Detta är dock en av Isadoras produkter som inte gick hem hos mig tyvärr..ni kan läsa vad jag tyckte om den här!

10. Isadora Dynamic Lash Growth – Söker man på dessa ord så hittar man främst detta inlägget, inte så upphetsande kanske. Men guess what! Jag har testat produkten 1 månad nu så jag ska bara fixa en efter bild! Woop Woop! Kommer en recension snart alltså! :)

Jag älskar att titta på vad ni googlat på för att hitta till min blogg och jag hoppas varje gång att jag lyckats hjälpa personen i fråga om sina funderingar angående produkten! Just därför känner jag lite press på mig nu att skriva ihop en recension på bland annat Isadoras BB Cream ;)

Google har svaret på allt. Och även om jag inte alltid tycker som andra så får människor flera olika åsikter om varför jag tyckt si och så och varför någon annan tyckt si och så om en och samma produkt! Ska jag själv köpa något så googlar jag nästan alltid produkten för att försöka ge mig en liten uppfattning om hur produkten kan passa mig! I love to google! ;)

Ni andra skönhetsbloggare, vilka produkter har era läsare googlat på för att hitta till er? Vore hur roligt som helst att få ta del av det! :D

8 svar på ”Vilka produkter har ni googlat på för att hitta hit? Top 10!

  1. Älskar också att se vad folk har sökt efter på google! Speciellt när det är sjuka grejer som har fått de in till bloggen, idag såg jag bland annat en som hade sökt ”jag fes äggmökar hela dan” och kommit till mig, haha!

    Nu är jag ingen skönhetsbloggare men skriver en hel del om sånt ändå eftersom det är mitt stora intresse och det som söks mest på hos mig är Fit Me Foundation, e.l.f recensioner framförallt borstar, Tikei samt Glossybox!

  2. Känner dock att jag skulle behöva uppdatera min e.l.f-recensioner en del då jag har ändrat uppfattning om vissa grejer efter att ha fått mer ”kött på benen” med hjälp av andra produkter! ;D Men det får bli någon gång när jag har lite extra tid över!

  3. Jag tror inte jag har den funktionen. Jag har bara för varje dag och dagen innnan, ingen toplista. Vart hitta du det?

    1. Svar: Men jag har ju WordPress och du spotlife, ni kanske inte har den funktionen hos er :) Skaffa google analytics (eller hur det stavas:P) så ska du kunna se sånt :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *