Vilken klänning ska jag välja inför morgondagen?

Vilken klänning ska jag välja inför morgondagen?

Dessa fyra klänningar (eller ja sista är ju en kjol & top) har jag med mig till Sthlm som ”nödval” utifall att jag inte skulle hitta någon nytt och fint i butik att unna mig till morgondagens galakväll! Jag hittade såklart ingenting den lilla vändan jag var på stan idag vilket såklart kändes lite typiskt när jag för en gångs skull tänkte unna mig något nytt i klädväg! *grr* ;)

Vilken klänning ska jag välja för att ha på Beauty & Cosmetics Awards tycker ni? Och vad ska jag matcha med för smycken? Jag har ju tyvärr tröttnat lite på allihopa så jag har ingen given favorit själv tyvärr :P Länge sen jag kände någon form av klädstress men sen går jag väl inte på gala så jätteofta heller så det beror nog lite på det ;)

23 svar på ”Vilken klänning ska jag välja inför morgondagen?

  1. Absolut den gröna nr.3 tycker jag! Snyggt med slimmad hästsvans och nåt stort metallsmycke i guld/mässing.

  2. Jag tycker du är fierce i svart, så klänning nr 1, med typ orangea läppar eller något sånt, och eyeliner, kanske skor och en lite väska i färg åxå,gärna olika, typ rosa och turkost. eller klänning nr 3 med svarta acessoarer.

  3. Jag gillar den som är längst till höger. Smycken är överflödiga oavsett vilken klänning du väljer, du och klänningarna är så vackra i sig! Och du är en kickass-MUA, så smycket blir too much ;)

  4. Eftersom jag är en sucker för svart så faller mitt val helt spontant på klänningen till vänster- att du ser ut som en grekisk gudinna i den gör ju inte saken sämre, men om du vill se mer ”vårig” ut så kanske du ska ta den blommiga…
    Visst blev du hjälpt nu? Nä- jag trodde väl inte det.
    Allt klär en skönhet, så gå på magkänslan och ha en underbar kväll! :)

  5. Om du tar den svarta så kan du ju göra som när du var på ”pink party” fast kanske inte rosa utan en annan färg för att inte bli exakt lika… Men tycker även att kjolen och toppen var jätte söt :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *