vill testa: glomineral – gloface primer.

vill testa: glomineral – gloface primer.

Om produkten: En antioxidantrik primer som hjälper till att förlänga livet på din sminkning! En utslätande gelformula som förbereder huden på make-upen genom att fylla ut de små ytliga linjerna i huden, och skapa en mjuk och slät yta att applicera make-up på. Innehåller antioxidaner som skyddar din hud mot yttre påfrestningar. – Accessora.

För stunden så har jag ingen ansiktsprimer och jag känner att det vore roligt att testa en ny denna gången och se om jag hittar någon som jag gillar mer än Smashbox photo finish foundation primer. Alltid lika roligt med nya produkter och då jag hört så mycket gott om glominerals så känns det som att denna kanske hade levt upp till mina primer krav! Värt ett test? Någon som prövat gloface primer?

9 svar på ”vill testa: glomineral – gloface primer.

  1. Åh vad trist, men det måste ändå vara roligt att få jobba med det man verkligen vill, elr har jag fel? Jag har en bit att komma innan det händer mig tyvärr.Men en dag i taget är ju ett steg närmre dit man vill komma. Du får lycka till med jobb sök, tror inte det är någn fara när det gäller dig dock ;)

  2. Jag är också sugen på att testa primer men har aldrig gjort det. Skulle vara toppen att ha de gånger man har ögonskugga för att det inte ska lägga sig i vecken.

  3. Jagh ar bara testat en primer och det är den från Smashbox, men jag är så nöjd med den att jag inte behöver testa någon annan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *