Villhöver just nu

Villhöver just nu

Villhöver just nu

Skönhetsprodukter som jag kanske inte behöver men som jag gärna skulle vilja ha mina ägor just nu är dessa! 5 produkter som jag är väldigt nyfiken på.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter – Alltså alla verkar älska detta puder. Tack vare det så villhöver jag denna något enormt! Det här pudret ligger inom en bra prisklass så nästa gång jag behöver köpa ett nytt löspuder så kommer det bli detta. Jag är så nyfiken!

Urban Decay The Velvetizer Powder – Ett till löspuder på villhöver listan! What can i say, jag älskar löspuder. Ska ge en jämn soft focus effekt, ja självklart blir jag nyfiken. Lite dyrare än löspudret från Linda Hallberg. Hade jag varit miljonär hade jag klickat hem båda på en gång.

Björk & Berries Moonflower – Jag tror det här hade varit en perfekt vinterparfym för mig ”Moonflower Eau de Parfum är en mjuk doft inspirerad av den sällsynta nattviolen som växer i den våta myrmarken i norra Sverige.” Egentligen skulle jag vilja ha alla parfymer från Björk & Berries. Jag sörjer att jag inte har nära till någon fysisk butik så jag skulle kunna dofta på alla.

Peter Thomas Roth Skin to Die for – Ja jag vill ha hy att dö för. Fler frågor? Med det namnet så villhöver jag verkligen!

Indy Beauty Facial Mist – Jag har inte provat nånting frånIndy Beauty ännu, produkterna har inte riktigt lockat mig. Men den här misten är jag riktigt nyfiken på! Lyko har ju fri frakt över 100sek (älskar det!) och denna kostar 149kr så det kanske får bli denna som är månadens beautyköp för min del?

Har ni några produkter som ni villhöver just nu? :) Eller har ni provat någon av mina villhöver och vill berätta vad ni tyckte så jättegärna ♥

Inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *