Vinterns Beauty Must Haves från The Body Shop!

Vinterns Beauty Must Haves från The Body Shop!

_MG_6218

Varje säsong så väljer The Body Shop ut några av sina storsäljare som säsongens ”Must have” produkter och dessa produkterna måste vi ha i vintern enligt The Body Shop!

Drops of Youth™ Eye Concentrate (295sek) är en ögonprodukt som ska ge jämnare hy, huden runt ögonen ska upplevas fräschare, minskar svullnaden och fina linjer runt ögonen. Denna har en roll-on-pump så bara kulan runt ögonen ger lite svalka och känns skön på pluffsiga ögon!

Aloe Protective Restoring Mask (235sek) är en ansiktsmask som ska verka skyddande och vårdande och som faktiskt inte ska sköljas av utan absorberas av huden och ska göra den mjuk och silkeslen. Är det inte vad vi kallar natt/dagkräm tänker ni nu kanske? Det gjorde i alla fall jag ;) Men man ska applicera den på rengjord hy, låta den sitta på i 20 minuter och sedan mjukt massera in den i huden och överflödet torkar man enkelt bort med en servett! Används en gång i veckan. Spännande, måste testas snarast!

Vitamin E Overnight Serum-in-oil (285sek) är ett serum som ska användas på natten (kan hända att detta redan avslöjades i produktnamnet) och ska verka medan vi drömmer sött om nätterna. Den absorberas snabbt och ger huden en fin lyster och den kommer kännas smidigare. Innehåller vetegroddsolja som tydligen är en av naturens viktigaste källor till hudens egna favoritnäring – E vitamin!

Olive Body Butter (185sek) ska vara fuktighetsbevarande för hela kroppen, absorberas lätt av huden och hjälpa till att göra den mjuk och len. Tyvärr inte en av mina favoriter när det gäller doften!

Africa Honey & Beewax Hands & Foot Butter (195sek) är en effektiv fuktighetsbevarande kräm som passar trötta händer och fötter samt torra armbågar och knän! Jag blir lite småsugen på att ta med denna till jobbet och se hur den är som handkräm, för där snackar vi om att få torra händer!

Gel Eyeliner Black (135sek) har en innovativ formula för att kunna skapa den perfekta ögonlinjen eller ögonbrynen (yes du läser rätt) och finns i två nyanser – svart och brunt! Som ni kanske förstår så kommer jag enbart testa denna som eyeliner då den är svart, så mörka bryn har jag inte ;) Den ska hålla i upptill 12h och djupt sittande ögon som jag har så säger jag bara: come on!

Wild Argan Oil Solid Oil Tips & Toes (145sek) och här börjar jag nog med att påpeka namnet, alltså namnet? Vem kom på det? Detta är i alla fall en liten allround produkt, så kleta på den där du känner att du är en torris! Kanske perfekt att ha i nattduksbordet och smörja in dom torra nagelbanden med innan läggdags?

Och nu till det roligaste: Hur tycker jag att dom lyckades med vinterns ”Beauty Must Haves”? Väldigt bra faktiskt! Jag vet inte om jag tänker på eyelinern när jag tänker vinter men övriga produkter – yepp! Jag hade nog bytt ut eyelinern mot ett mörkrött läppstift som både ger fukt och färg samt deras Shea Body Scrub (It´s so freeeeekin amazing!).

* Short translate: The Body Shop´s winter beuty must haves!

*inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”Vinterns Beauty Must Haves från The Body Shop!

  1. Låter som en perfekt uppsättning för torr vinterhy. Här i Stockholm är min hy inte på värsta viset, men jag är ifrån Hälsingland ursprungligen och tillbringar mycket av min tid där, och då drar huden ihop sig som fnöske i det torra inlandsklimatet. Jag älskar snö och kyla, men min hud – not so much :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *