Vita tigrar!

Vita tigrar!

Imorgon ska vi ivag och titta pa vita tigrar, flodhastar, elefanter, "vanliga" tigrar..kanske rida lite kamel och sana saker ;) Jag kommer vara som ett litet barn imorgon nar jag kommer hem! :D *happy happy*

Far se om jag kanske orkar uppdatera redan imorgon om utflykten eller om ni far vanta pa bilder och info! :)
Eftersom jag aker hem om cirka en vecka sa forsoker jag tvinga med tjejerna pa lite utflykter…dom ar dock mer intresserade av party kanns det som :( Valdigt trist da jag inte tycker om att supa bort en hel semester..men men. Funderar faktiskt pa att aka hit igen om nagot ar fast "luffa" runt lite har i Asien. Det finns verkligen grymt mycket att gora pa denna lilla o sa jag ar lite ledsen over att vi inte gor mer saker :( Men alla ar vi val olika o far val forsoka anpassa oss lite efter vad alla vill gora o sa! :)

Annars sa blev jag matforgiftad igar och madde lite halvrisigt men nu mar jag helt okej igen :) Jag har matt bra hela resan sa jag har sagt det hela tiden att jag kommer raka ut for nagot till slut eftersom de andra tjejerna varit sjuka o forkylda hit o dit ;P Jag kommer inte vaga ata spagetti o kottfarssas har igen iaf ;) haha.

Uppdaterar med bilder o sant pa resedagboken senare, ar for lat for att lagga upp bilder just nu! :)

PUSS O HEJJ.

6 svar på ”Vita tigrar!

 1. vet hur de e… men mina vänner ville inte ens festa… de gjorde inget annat än åt pizza o mcdonalds, solade och badade.. skittrist. man åker till asien för kulturen och den mumsiga maten. nästa år är jag nog sugen på bali :P så berätta lite sen vart ni varit o så ;P så man får tips *me like*

  hoppas semestern vart kanon för övrigt :)

  kramis
  /Emma

 2. vad skoj de låter! Förstår att du vill passa på och göra så mycket som möjligt när man åkt så långt… Men jag tror du kommer se tillbaka o vara nöjd med resan totalt sett!

 3. Nästa resa till Asien får du dela upp så du har partykompisarna en vecka, sen kommer jag ner och vi gör upplevelseäventyr minst två veckor. Om du nu verkligen är den typen som uppskattar upplevelseäventyr? ;)

  Många drar sig nämligen för upplevelseäventyr innebär fysisk ansträngning när man måste förflytta sig till olika platser och ej bara kan sitta bekvämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *