Viva Color Mousse Intensiv röd.

Viva Color Mousse Intensiv röd.

När vi var i Örebro så köpte jag Viva Color Mousse i nyansen intensiv röd för att försöka liva upp min röda hårfärg lite! Rött är verkligen något som åker ur snabbt och det gäller att ta hand om färgen minst en gång i månaden har jag märkt! Viva Color Mousse är en mousse toning som ska hålla cirka 20 tvättar. Jag ska dock erkänna att jag inte ser någon jätteskillnad i mitt hår. Hjärtat säger dock att han tycker det ser rödare ut än innan men i mina ögon så är det fortfarande rödbrunt så länge inte solen eller blixten tar fram färgen då! Så som håret ser ut på bilden utan blixt, det är så jag upplever färgen. Jag gjorde detta sent igår annars kanske jag hade kommit ihåg att ta lite ”före bilder” ;)

Men jag köpte 2 förpackningar för cirka 100kr så det är ett helt ok pris för att förlänga livet lite i den röda färgen. Jag har dock upptäckt att denna nyansen verkar vara svår att få tag på online. Riktigt dumt då denna mousse toning inte finns här jag bor. Problematiskt att fortsätta tona med denna alltså. Jag vill ju inte färga håret en gång i månaden direkt då det sliter så otroligt.

Verkar vara svårt att hitta röda toningar överlag men jag ska leta vidare :) Denna gav ingen ”wow” känsla direkt tyvärr med tanke på att jag inte ser så jättestor skillnad. Känns ju tråkigt om jag måste ha solsken eller blixt på håret för att se skillnaden ;)

14 svar på ”Viva Color Mousse Intensiv röd.

 1. Har du testat att köra Henna? Då får du ju en starkt röd färg som sitter som berg. Snyyyyggt!

 2. Funderar på att byta hårfärg :) En röd hårfärg passade dig väldigt bra, hihi vet inte ifall jag vågar. Är rädd att se blek ut.

 3. Men du, ditt hår ÄR jätterött! Som jag sa så är det jätterött när jag står bredvid dig och kollar, men inte när ljuset ligger på när du kollar dig i spegeln. Eller du kanske vill vara så där eldröd som jag var när vi var och fotade då Berra var med? Tycker iaf din röda du har nu är alldeles perfekt röd för dig :)

 4. Men varför färgar du bara inte rött istället för tonar?

  Åh vet du vad jag blev sugen på nu helt plötsligt? Sommargrillning. Haha. Sjukt komiskt.

 5. jag kan varmt rekomendera att köpa ett schampo med röda pigment, det är utan tvekan det bästa sättet att behålla en snygg röd färg :)

 6. Har du prövat en färgbomb för håret? De finns i fina röda nyanser och tillför färgpigment. =)

 7. mousse är nono. Det finns en schwarzkopf toning Nivå 2 på ica för ca 60 kr tydligen, fick en sån med Cajsa i helgen och jag tyckte det blev en fin röd färg. färgen ska hålla i 8 veckor… inte för att dom nånsin gör det men ändå :) sen vet jag inte var du bor i dalen men vi t.ex har mycke koppar i vattnet som drar ur färgen snabbare, tror det är ganska vanligt på byn nuförtiden som jag förstått.

  1. Haha jag får åka hem till pappsen och tvätta håret framöver istället då ;) Mousse sög verkligen, nada skillnad. Jag var inne på ICA när jag skulle köpa hårfärg men såg ingen röd just då. Får ta och spana igen :) Vi har bara nivå 3 på Domus men jag vill inte direkt behöva färga en gång i månaden för lite kvalité vill jag ju försöka ha kvar på håret ;D Tack för tipset :)

 8. Nej ni har toning på domus oxå, kommer inte ihåg vad den heter, eller den heter nog loreal cremegloss eller nåt sånt. Min frisör och compadre Mari har själv pekat ut den så den SKA vara en toning =) står väl i hyllan längst upp till höger om inte jag minns fel… jag har använt den i färgen mahogny förut men jag tycker den blir för mörk ibland. Den från ica som jag fick med cajsa hette typ copper granat eller nåt och jag tyckte färgen på förpackningen såg lite orangeaktig ut och jag hade nog inte valt den om jag sett den själv, men den blev som sagt bra, inte alls orange utan mer rödröd :) som sagt man vill gärna undvika färgning så mycket de går o hålla sig till toning. enough said, good luck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *