Viva la diva breeze + vampire red.

Viva la diva breeze + vampire red.

När jag var i Mora sist så hittade jag en liten ”Monter” med nyheter från Viva la divas senaste kollektion Ibiza party! Jag har dock dragit mig lite för att blogga om den då hemsidan har väldigt lite information om vad som ingår i kollektionen och inte! Kollektionen innehåller bla lip balm, ögonskuggor, eyeshadow stick, nagellack och soft lips med SPF.

Det som fick följa med mig hem var det underbara lip glosset breeze och ett läppstift som heter ”vampire red” som tydligen inte ens ingår i kollektionen(?!) men som stod i ibiza party stället inne på åhlens? Hmm..vilken miss men den röda nyansen på läppstiftet är underbar så det gör inte så mycket ;) Jag utgår från att vampire kiss inte ingår i kollektionen efter att ha läst SaintBellas inlägg om viva la diva ibiza party som är väldigt bra.

Lip glosset Breeze ger inte alls mycket färg på läpparna men som ni ser ovan så gör det torra läppar riktigt fina! Detta lip gloss doftar åt godishållet och är verkligen underbart att bära! Det har blivit en vardagsfavorit redan för mig :) Cirka 65kr.

Vampire red är pigment rikt och har en underbar konsistens! Vet redan nu att detta kommer användas flitigt :) Cirka 65kr.

Två köp som jag verkligen är jättenöjd med! :)

11 svar på ”Viva la diva breeze + vampire red.

 1. Jag tycker den här kollektionen ser rätt spännande ut, men eftersom jag känner mig själv kommer jag antagligen inte köpa nått från den.

  1. Jag nöjde mig med lip losset :) Tyvärr är man ju inte hur rik som helst så man kan köpa allt ;) hehe!

 2. Svar:
  Jag har ingen aning – jag tycker mest synd om henne, om ingen bryr sig om henne? =(

 3. Javisst är det en jäkla skillnad på den svenska och norska nationaldagen när man tänker på flaggningen ;) hehe.

 4. Tackar för länken! Jag har för mig att Vampire Red kom nån gång förra året med kollektionen It’s All About Me, men jag kan ha fel. Jag köpte bara Cream Coral och Hot Tulip men tror Vampire Red var med där också. Eller så fanns det redan i sortimentet och så ville man framhäva det. Hur som helst, grymt fint! Nu blir jag sugen själv :)

 5. sv: nagelgrejerna kommer säkert såsmåningom, de såg väldigt coola ut men jag ville ju som sagt bara ha leopard haha

  Den lila skuggan där ser läcker ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *