viva la diva paletten.

viva la diva paletten.

Jag har fått lite frågor om vilken viva la diva palett det är jag brukar använda och det är denna! :) Inköpt på Åhlens, köpte den på julrean i alla fall så den var ett klipp ;) Jag vet inte om den finns ute i butik nu för jag har enbart sett den runt jul. Men den ligger på viva la divas frontsida så den borde gå att hitta än :)

Den innehåller 48 skimmerskuggor! Det är väldigt mycket skimmer i dessa. Bra pigment för att vara så billiga skuggor men hållbarheten är sådär. Lägger sig lätt i veck efter ett tag så jag brukar alltid använda urban decay primern när jag använder dessa så de håller sig på plats!

ett riktigt bra budgetfynd!

13 svar på ”viva la diva paletten.

 1. åh, jag vill också på fotomässa. va fusk. :)
  Ska dock inte klaga, ska troligtvis bege mig hem till sanna och ha mysdag, te, fotosnack och allmänt häng :) inte helt fel.

 2. jag vill ha! fast egentligen borde jag inte då jag har 2 paletter från coastal scents och det är typ samma färger men det kliar i fingrarna ändå ^^ vadå shoppingfreak!

 3. Filmen var jätte grym måste du se!

  Ska köpa en sådan ”underlagskräm” för att hålla ögonskuggan på plats.
  Vad hittar man den och vad kostar den?

  Ha en bra Söndag Kram Girly

 4. Ser ut som en bra palett.
  Jag fyndade en på eBay i december med en massa skuggor. Funkar riktigt bra men jag använder också alltid primer. Jag har så besvärliga ögonlock att sminka. Hade jag råd skulle jag göra ett ögonlockslyft så att makeupen syns bättre, hehe!

 5. Haha, budget och primers is da shit! Har skrivit om det idag ja med :) Himla härliga färger var det i den där paletten!

  Ja, det blev ju snöstorm sen på natten så kanske var rätt smart att va hemma iallafall x)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *