what´s this? Jeans?!?!

what´s this? Jeans?!?!

Jag vet inte vad som hände idag men jag letade upp ett par gamla jeans (som jag säkert använt cirka 2 gånger för något år sedan eller två) och drog på mig idag! Jeans är inte mitt favoritplagg då jag så sällan hittar några som sitter bra på mig och dessutom är sköna! Dessa Jeans från H&M fick jag lov lägga mig ned på sängen för att kunna knäppa igen lättare ;) *harkel* Det är nog lite mer godis i magen sedan jag köpte dem verkar det som ;) Dessutom är dem ju 10 cm för långa så tillslut vek jag upp dem för att inte blöta ner dem totalt i regnrusket ;) Lika bra ni tittar noga på hur jag ser ut i Jeans då jag som sagt knappt använt Jeans senaste året ;)

13 svar på ”what´s this? Jeans?!?!

 1. Har inte heller använt jeans på flera år. Har kvar mina favoritjeans från jag var yngre.

 2. Sv: ja det är så ruskigt tråkigt att stå i nässjö som jag gjorde idag och inte veta om man tar sig därifrån pga förseningar när man betalar dyra pengar för att komma fram.
  Men det löste sig tillslut som tur är, jävla tur att man är lite försigkommen och tar för sig, annars skulle man aldrig klara sig i SJ:s värld

  Supersnygga jeans ! Passade urbra i jeans tycker jag

 3. Oj, det var oväntat :)
  Använder heller aldrig jeans. Tycker dt är riktigt obekvämt att ha på sig. Hade dock perioder förr när jag använde det nästan hela tiden men jag känner att det lär nog aldrig hända igen :) Men fint är det.

 4. Inte alls som jag då som bor i jeans :)

  sv: Isadora är jag inte så förtjust i, förutom nagellacken. De flesta solpuder är så jäkla mörka också..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *