Wysteriia ger eos Organic Summer Fruit Lip Balm tummen ner!

Wysteriia ger eos Organic Summer Fruit Lip Balm tummen ner!

Om produkten: För att dina läppar ska se välvårdade och sunda ut har eos tagit fram en läppbalsam som är 95 % ekologisk och 100 % naturlig – helt fri från petrolatum och parabener. Fullpackad med antioxidantrik vitamin E, lindrande sheasmör och jojobaolja. – appleheart.

Jag har testat denna produkten i omgångar nu för att verkligen vara på den säkra sidan med att det är produkten som gör mina läppar galet torra och fnasiga! Varje gång jag använt denna produkt så känns läpparna riktigt torra och börjar fnasa sig vid läppkanten. inte ok! Produkten är väldigt ”vattnig” på läpparna vilket mina läppar inte alls brukar tycka om. Jättebra att den är ekologisk, naturlig och allt sånt men den fungerar verkligen inte alls på mig! Mina läppar ser absolut inte välvårdade eller sunda ut utan jag får en riktigt röd kant runt munnen som irriterar när jag försökt använda denna. Jag älskar förpackningen och dess utseende men innehållet är något jag inte kommer använda igen. Jag tänker kasta denna produkten nu så jag inte använder den igen!

Produkter som gör att jag tycker det blir jobbigt att pussas kan jag inte ge annat än tummen ner! ;)

6 svar på ”Wysteriia ger eos Organic Summer Fruit Lip Balm tummen ner!

  1. Då skall jag absolut hålla mig borta från den. För vid denna årstiden är mina läppar redan i behov av något riktigt bra då de blir fnasiga och ger mig nare med desamma. Tips på nått bra som jag skall testa?

  2. De där har jag kikat på några gånger, men nu är jag inte så sugen på att testa dem efter din recension. Då har jag bättre läppbalsam redan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *