Yes i love superheroes!

Yes i love superheroes!

Igår kväll så var vi ett gäng som var på förhandsvisningen av filmen Kick-Ass! Snubben i bilden ovanför alias Kicken Andersson som var där och spexade lite för oss! Jag gillar dock inte maskerade människor så jag var lite rädd för honom, haha! ;)

Vad kan jag säga om filmen då? Den var inte alls som jag hade förväntat mig! Jag trodde det skulle vara en ganska töntig (på ett bra sätt) high school film som jag skulle sitta o asflabba till konstant men så var inte fallet! Den innehöll mycket humor, grova scener, spänning, mycket slagsmål och jag började till och med snyfta vid ett tillfälle ;) Vill man inte se människor som dör eller barn som slåss bör man inte se denna ;)

Filmen är sjukt snyggt gjord och jag fullkomligt älskar karaktärerna! Hit Girl var verkligen rå! Men på ett bra sätt ;) Jag gillar Kick-Ass som fan! Den innehåller allt och påminner inte om någon annan film jag sett tidigare! :)

Yes, i love superheroes! ;)

4 svar på ”Yes i love superheroes!

  1. Filmen vad störtskön, tack för igår:) Hojta till när du är i stan nästa gång så får vi ta en fika eller dricka lite vin och prata lite mer..
    :)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *