Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil i många härliga nyanser!

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil i många härliga nyanser!

_MG_4468

Jag har fått ett pressutskick med Yves Rocher och deras ögonpennor Botanical Color Eye Pencil som finns i en mängd snygga (och några inte lika snygga, enligt mig :P) nyanser! Botanical Color Eye Pencil är en riktigt pigmentrik ögonpenna som ger en intensiv färg. Pennorna har en krämig formula och är väldigt enkel att applicera! Jag gillar verkligen formulan på dessa, otroligt lättarbetade men då använder jag mest dessa ögonpennor på undre fransraden när jag vill ”piffa upp” min vardagliga neutrala makeup lite! Till det är dom kaaaaaanon!


_MG_4469_MG_4491

Från vänster: Eucalyptus, Bleu Agave, Baie Nude, Prune Pivoine, Brun écorce, Rose Fuchsia, Capucine, Bleu Pensée, BambouNoir ébène & Citron.

Många snygga nyanser, eller hur? :) Jag har fått ett flertal nya favoriter och jag dras väldigt mycket till Eucalyptus, Prune Pivoine & Brun écorce bland annat :)

Finns i butik nu och online hos Yvesrocher.se!

*inlägget innehåller annonslänkar

4 svar på ”Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil i många härliga nyanser!

  1. Oj, vilken färgkavalkad! :) Jag förstår vad du menar, det är ju inte lätt att använda precis alla färger. Men jag ser många snygga jag kan tänka mig! Den plommonfärgade och den gulliga ser superfina ut!
    Kram Lotta

  2. Eucalyptus och Prune Pivoine är också mina favoriter, men jag har redan en liknande färg som Eucalyptus, så ifall det skulle bli något köp så skulle det helt klart bli Prune Pivoine jag skulle testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *