Yves Rocher eventet!

Yves Rocher eventet!

Självklart så bjöds det på god frukostbuffé!

En nyhet som kommer ut i butik i Juni är Smoothies (som man ej bör dricka fastän att man kanske vill när man känner doften) som är en shower cream i dofterna Annans & kokosnöt samt Mango & Passionsfrukt. Dessa doftar ljuvligt och kommer kosta 69kr i butik! Det släpps även en Eau de Toilettepå 20ml i båda dofterna som kommer kosta 49kr och dessa är nog perfekta att ha med sig i handväskan. Jag gillar dofterna massor!

Ytterligare en nyhet som kommer till butik nu redan i Maj är hydra végétal som är en hudvårdsserie laddad med fukt! Jag har fått med mig alla produkterna hem så jag kommer testa dessa och gå igenom dom mer längre fram! Jag måste bara testa klart den hudvårdsserien som jag håller på att testar just nu. Priserna på denna serie ligger på 49-129kr så det är ruskigt bra priser! Blev ärligt talat förvånad själv nu när jag gick igenom materialet..haha :) Mer om dessa längre fram som sagt! :)

Yves Rocher lanserar även Un Matin au Jardin som är en ny doftserie som innehåller tre dofter: citrus, syren och ros! Jag verkar dock ha tappat minnet på eventet och missat att fota rosprodukterna på plats men jag har fått med mig parfym, duschgelé och body lotion så ni kommer få upp dom i ett eget inlägg senare i alla fall! Priserna är 149:- för en Eau de Toilette på 100ml, Duschgelé 39kr och Kroppslotion 59kr. Dessa ska lanseras i April så dom kanske redan finns ute i butik? Annars borde dom dyka upp snart!

Den jag är mest nyfiken på av alla nyheter är nog ändå Smoothie produkterna då dom doftar sååååå ljuvligt!

Tack Carina för att du fixade så jag fick följa och tack till Yves Rocher och Presskontakterna för att jag fick komma! :) Och kul att få träffa Sanna & Kristina också :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällens skönhetsgala som Daisy Beauty är så snälla och tar med mig på :) Så nu blir det lite stress så jag hinner in till samlingsplatsen i god tid! :)

5 svar på ”Yves Rocher eventet!

  1. Åh så skoj med skönhetsgalan ikväll!! Jag såg folk på pressdagarna som varit på Y.R eventet :D Säg till om du har tid för lunch imorgon. Kram

  2. Underbara bilder! Blev supersugen både på produkterna och på buffén måste jag säga. Choklad och champagne- så vill jag börja varje dag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *