Zink.

Zink.

Jag har börjat äta en mängd kosttillskott (igen) i mitt liv. Törs inte ens berätta hur många piller jag äter om dagarna ;) hehe. Men tänkte berätta om ett av dessa kosttillskott; nämligen zink! :) Tidigare i mitt liv så har jag haft riktigt svåra hudproblem! Jag hade nästan alltid utslag i ansiktet + eksem i armvecken. Plus att som ni kanske vet så är jag deprimerad då och då samt blir lätt nedstämd! Zink hjälper mot det också! Mirakel piller ;)

Om du har zinkbrist så kan du få dessa besvär; eksem, psoriasis, acne, oren hy, långsamt läkande sår, mjäll, håravfall etc. Men man kan även få besvär med sitt mentala tillstånd som till exempel; aptiten försämras, irritation, depression, aggression och dålig inlärningsförmåga.

Zinkbrist kan leda till många fler saker men jag yttrar mig enbart om hudproblemen och det mentala då jag kan ärligt säga: Zink hjälper! Ni kan läsa mer om Zink HÄR! :)

Zink har i alla fall hjälpt mig massor! Vill du veta om du lider av zinkbrist så kan du vända dig till en biopat. En biopat kan även se vilka andra brister du har i kroppen samt vilka kosttillskott du kan behöva äta. Det är jättebra! Och man mår så mycket bättre! ;D

21 svar på ”Zink.

  1. Åh jag har säkert massor av vitaminbrister, eksem har jag haft problem med som ung. Biopat låter intressant ska kanske leta upp ngn som finns omkring där man bor.

  2. Musiken jag gör är typ.. pop/rock… Blir en del ballader,, men även låtar med mer fart i. Lovar att ge dig en länk när ja lägger upp nån låt på nätet.. =)
    va gillar du för musik?

  3. Kan vara riktigt bra med kosttillskott! :) Man mår säkert mkt bättre. Sen är jag nog rätt dålig på att äta mat så man får i sig allt man behöver.

  4. HA HA ja det måste nog vara det bästa ;) Du kanske ska ta och kolla vilket av rummen du ska ha innan vi sätter igång med allt?! ;) PUSS hjärtat

  5. Jag fick ockås tipset om att äta Zink när jag hade eksem, och det hjälpte. Samma med soleksem, det gick bort fortare än vanligt.

  6. Jag är 21, 174 lång och väger way too much. Okej ingen annan tycker att de är för mycket men var i usa för ett år sedan och gick upp 10 kg. Usch. Men gått ner 6 och de 4 är på gång men de går segt… och efter de 4 vill jag ner ännu mer men stressar inte upp mig över de är nöjd med mig själv nu. Nej men se där hjärnan babblade iväg som vanligt. kram

  7. Tack för tipset!!Har haft stresseksem och acne i ett år nu (har aldrig haft det förut) och börjar bli rejält trött på det. Kanske ska testa zink då? Det kan ju inte bli värre än vad det redan är..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *