15 Beauty frågor!

15 Beauty frågor!

Fotogtaf: Stefan Westlund

Tyrannika skickade en Beautytag till mig tidigare som jag tänkte ta och besvara! Nu får ni ju även se några av mina favoritprodukter som jag har just nu! :)

1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation? – Jag har flera favoriter. När det kommer till mineralmakeup så gillar jag produkterna från tikei.se, vill jag ha en täckande flytande foundation så är isadora high performance min favorit so far och en lite mer halvtäckande flytande foundation som jag gillar är Max Factor Xperience.

2. Favoritconcealer? – När det gäller mineralmakep så är det utan tvekan tikei.se annars använder jag just nu the balm anti wrinkle concealer som jag är väldigt nöjd med!

3.  Din åsikt om lösögonfransar? Förut använde jag jämt lösögonfransar när jag skulle på fest men efter att jag använt neu lash så har jag ganska långa fransar naturligt så känner inte samma behov att ha det längre :) Jag brukar använda det på en del plåtningar om sminkningen är så pass tung så det känns som det kan behövas. Använder det helst inte när jag sminkar modell just nu..hamnat i någon period där jag tycker det är finast utan!

4. Slänger du din maskara  efter tre månader? – Ja oftast så gör jag faktiskt det! Jag vet vilken bakterieodling det blir i behållaren + att använder man en mascara dagligen som jag nästan gör så är den väldigt slutkörd vid den tiden i alla fall ;)

5. Vilken är din favoritmaskara? Just nu gillar jag Loreal Lash Architect 4D och Isadoras Vibralash väldigt mycket! Men är såklart ständigt på jakt efter nya favoriter ;)

6. Vilken är din mest älskade ”muliti task”produkt? – Oj vilken svår fråga! Jag äger inte så många produkter som har flera användningsområden vad jag kan komma på tyvärr!

7. Använder du någon primer? – Ja och ett hett budgettips på face primer är den som kommer från e.l.f och en bra eyeprimer är Urban Decay Primer Potion!

8. Favvomärke rent generellt på makeup? – Isadoras produkter är oftast bra men jag har såklart olika favoriter från olika märken oftast :)

9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu? – Just nu jobbar jag och börjar oftast kl 7 på  morgonen så jag orkar inte sminka mig så mycket så Eye shadow Quartet Khaki Bronze från Isadora är den jag använt mest på senare tid till enklare ögonmakeup!

10. Favvoläppstift? Jag älskar ju de flesta röda läppstift som existerar men en given favorit som kanske inte riktigt är ett läppstift är Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint! Upptäckte att jag är superdålig på att recensera och visa mina röda läppstift så jag vet vad jag ska ägna någon dag här framöveråt! ;)

11. Favvoläppglans? – Clinique chubby stick, Isadora Jelly Kiss som är någon blandning mellan läppstift/gloss och Sally Hansen Lip Inflation Extreme i nyansen Sheer Sherry!

12. Favvoblush? – Stora favoriten just nu är en jag inte hunnit recensera och den kommer från PURE och ni kan se den i bild här i alla fall, elf mineral blush bliss, Loreal true match blush i nyansen nude brown.

13. Nämn tre favoriter inom billigare ”drugstore”make up-saker? Oj jag har nog för många favoriter, några har jag ju redan nämnt ovan dessutom :) Svårt att välja ut tre av alla men ok..Jelly Kiss, Max Factor Lip Tint och Min puderborste från Ecotools!

14. Nämn tre favoriter inom dyrare ”high end”make up-saker? – Vad räknas till ”high end”? Tror inte jag äger något inom det som jag skulle räkna som high end men några i mellanbudgetkategorin favoriter är: MAC blot powder, Karin Herzog Face Cream och Neu Lash serumet.

15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja? – Min ögonbrynskugga + snedskuren pensel från makeupfabriken, Foundation och Mascara!

6 svar på ”15 Beauty frågor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *