[ 2 Gallerier i utställningen. ]

[ 2 Gallerier i utställningen. ]

Anders bloggade om att han har hela tre gallerier i utställningen på MB just nu :) Det roliga är att det är jag som är modell i två av dem! ;) De två första gallerierna som ligger uppe :) Den tredje med en röd markering är vackra Li som Anders fotade i Stockholm förut :) Jag snodde bilden rakt av från Anders ;)

Jätteroligt med så många kommentarer och mycket respons! :) Jag har försökt börja kommentera alla sessioner på MB eftersom jag själv tycker att det är så roligt med respons :) Är ju därför man är med på den där sidan :P

7 svar på ”[ 2 Gallerier i utställningen. ]

 1. Hej tjejen….smyg tittat lite på din blogg senaste veckan o diggar d du skriver..väldigt blandat!=)

  läste om shampoo och personligen använder jag Barnängens pärlemor shampoo o balsam…
  det gör håret väldigt mjukt o glansigt o har ett bra pris. Gör dessutom inpackning en gång i veckan (du vet hur varje plåtning sliter på håret) och kör då Garniers pärlemor inpackning.
  Så båda dessa produkter rekommenderar jag.Billiga o bra!=)

  kram Josefine

  PS Länkat dig på min blogg..=)

 2. Någon stog brevid och jag trodde det var min sambo så jag tog hans hand. Killen sa ju inget heller, han var väl chockad, haha..

  Grattis föresten till utställningen :)

 3. Klart som fan att du skulle hamna på utställning gumman.. Dom bilderna är ju kalasbra tycker jag! Speciellt den sista! Eller jag, första bilr det ju om man tittar på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *