Har börjat testa Indeed Laboratories Hydraluron

Har börjat testa Indeed Laboratories Hydraluron

Indeed

Indeed Laboratories Hydraluron Moisture Booster

Hydraluron fungerar som ett glas vatten för huden och kan appliceras tillsammans med bilken återfuktande kräm/serum som helst. Tester har visat att fukten av Hydraluron ökar hudens elasticitet inom 8 veckor med 27% och hudens skrovlighet ska minska med cirka 10%!

Detta serum innehåller en ren form av hyaluronsyra, en otroligt återfuktande ingrediens som rymmer upp till 1000 gånger sin vikt i vatten.

Med detta serum hjälper du huden att få både kortsiktig, och långsiktig återfuktning samtidigt som huden ”plumpas upp” för att förbättra elasticiteten och fastheten i huden, för ett mer ungdomligt utseende. Detta serum reducerar effektivt ojämnheter i din hud, för en mjuk, slät och silkeslen känsla.

Användning: Appliceras morgon och kväll på rengjord hy!

Pris: 299sek för 30ml
Finns att köpa: Eleven.se & Lyko.se

Indeed Laboratories Hydraluron Moisture Jelly

Hydraluron Moisture Jelly har en unik geléformula som dagligen hjälper till att återfukta, göra huden mjuk, spänstigare och mer strålande än tidigare!

Hydraluron Moisture Jelly hjälper till att både omedelbart och långsiktigt låsa in fukt i huden genom ett sofistikerat komplex som stödjer hudens naturligt skyddande lager, genom att hjälpa uppbyggnaden av hudens fuktnivåer och skydda mot framtida skador.

IndeedIndeed Laboratories Hydraluron Moisture Jelly har ett smart pumplock! Älskar såna!

Användning: Morgon och kväll, en ärtas storlek är allt som behövs!

Pris: 299sek
Finns att köpa: Lyko.se hittar jag den på men eftersom Eleven.se har Indeed Laboratories i sitt sortiment borde den dyka upp där också tids nog tycker jag!

Jag tänkte använda dessa i 8 veckor innan jag kommer med en recension för att verkligen se och känna efter om jag märker av några resultat! Jag har använt dom i 1 vecka än så länge och använder dom ihop med bland annat REN Express Make-up remover & Clinique Pep-Start Eye Cream!

Follow

*inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”Har börjat testa Indeed Laboratories Hydraluron

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *