The Body Shop – British Rose

The Body Shop – British Rose

The Body Shop - British Rose
The Body Shop – British Rose

Den 1:a Mars 2016 så släpptes kollektionen British Rose hos The Body Shop, både i butik och online! Kollektionen British Rose innehåller rosessens från handplockade ekologiska rosor. Kollektionen ska vara en hyllning till The Body Shops Brittiska arv!

På bilden ovan så ser ni en helt ny produkt hos The Body Shop nämligen: Glow Body Essence! Denna ska ge glåmig hud en härlig lyster samt att den ska göra huden mjuk, len och rosenbladsfräsch! Den har en ultralätt konsistens (den är ganska så rinnig ja) och ska ge i upp till 24 timmar fuktighetsbevaring! Skönt nog så lägger sig rosdoften riktigt bra med denna! Jag gillar inte rosdoft alla men denna går bra! Body Buttern blev dock för mycket rosdoft för min personliga smak!

Övriga produkter i kollektionen är:

British Rose Petal-Soft Bath Foam (250 ml / 150 kr)
British Rose Shower Gel (250 ml / 85 kr)
British Rose Exfoliating Gel Body Scrub (250 ml / 225 kr)
British Rose Exfoliating Soap (100 g / 60 kr)
British Rose Instant Glow Body Essence (250 ml / 225 kr)
British Rose Instant Glow Body Butter (200 ml / 185 kr)
British Rose Eau de Toilette (100 ml / 195 kr)
British Rose Petal-Soft Hand Cream (100 ml / 130 kr)

 

7 svar på ”The Body Shop – British Rose

  1. Är detta en permanent kollektion eller tillfällig? Dör av lycka om den är permanent.

    1. Jag ser inget i min pressinformation om att det ska vara limited Edition så den booooorde ska vara kvar i sortimentet! Den finns på hemsidan och jag kan inte se något om Limited Edition där heller? Jag kan maila min kontakt och dubbelkolla om du vill? :)

    1. Jag är ALLTID tveksam till ros…Glow Body Essence går bra för den är lite mildare men body buttret luktar på tok för mycket för mig!

    1. Och jag som tyckte att body buttern luktade på tok för mycket ros! ;D Glow Body Essence föll mig i smaken mer doftmässigt då den är mildare :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *