Fotd: Valborg

Fotd: Valborg

Valborg

Invigde min nya topp från Sweetpoision på Valborg ♥ Är så kär i min lilla ananastopp så den får också var med i inlägget ;) Jag hade ungefär 3  minuter på mig att hinna fota mig själv innan jag blev upphämtad för kvällens festligheter på valborg, jag trodde inte jag skulle hinna ta någon bild öht! Jag fick tyvärr ingen bild där ögonskuggorna syntes på ett korrekt sätt på bilderna jag tittade ner så jag hoppar över dom i detta inlägget för det kändes så otroligt missvisande och jag hade svårt att försöka photoshoppa fram rätt nyanser kände jag :( Jag använde 3 ögonskuggor i lite mer orangea toner ur 88 colour palette som var helt galet populär för några år sedan! Men total fail på bild tyvärr ;)

Valborg

Bas/Base
Palina Magic Face Primer
Palina Magic CC Cream
Kat Von D Lock It-concealer (Sephora)
Isadora Velvet Touch Compact Powder*
Sleek Face Form *

Ögon/Eyes
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
88 Palette
Yves Rocher ögonpenna i nyansen Bambou*
Idun Minerals Kol Liquid Eyeliner*
Lumene True Mystic Volume Mascara*
Sweed Lashes Linda Hallberg Edition* (älskar dessa!)

Ögonbryn/Eyebrows
L’Oréal Brow Artist

Läppar/Lips
Kiko Precision Lip Pencil 307
YSL Vernis A Lévres nr 11 Rouge Gouache

Jag har länkat inköpsställen till de flesta produkter och några av länkarna är annonslänkar och dom har ett * bakom sig! Så ni vet! :)

Det är flera favoritprodukter som används här faktiskt, om inte bara favoritprodukter nu när jag kikar lite närmare! ;D Säkra kort när det gäller makeup! Är glad att jag hann fota, är på tok för lite makeup i min blogg men det blir lätt så när jag jobbar heltid tyvärr! Så jag personligen är glad när jag väl sminkar mig OCH hinner få med det på bild! :D

Ett svar på ”Fotd: Valborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *