Söndagsmasken: Caudalíe Instant Detox Mask

Söndagsmasken: Caudalíe Instant Detox Mask

Caudalie

Caudalíe Instant Detox Mask

Caudalíe Instant Detox Mask är en väldigt trevlig ansiktsmask! Den fungerar som rehab för huden och väcker liv i trött och glåmig hy samt att om den används 2-3 gånger i veckan så ska den trolla bort igentäppta porer!

Jag vet att det är måndag idag men jag använde masken igår och hade förhoppning om att posta inlägget redan igår men nej….;) Angående rubriken alltså.

Caudalíe Instant Detox Mask

Caudalíe Instant Detox Mask ger en liten oompa loompa feeling men det är den rosa leran som verkar djuprengörande och talg absorberande! Druvrester som avgiftar och verkar antioxidant medan Papaya-enzymer ska bidra till omedelbar lyster.

Caudalíe Instant Detox Mask är helt fri från animaliska ingredienser och är ej testad på djur. Caudalíe Instant Detox Mask äruUtvecklad utan fenoxietanol, mineraloljor, och natriumlauretsulfat, vilket gör att produkten inte ska vara allergiframkallande!

Gillar verkligen denna ansiktsmasken! Den ska verka 5-10 minuter men jag låter den sitta kvar tills jag känner att den har torkat och sen sköljer jag av den, jag tar aldrig någon tid men blir nog cirka 10 minuter!

Denna säljs bland annat hos militusmedical.sefeelunique.com, sephora & på Åhléns!

*inlägget innehåller annonslänkar

Follow

2 thoughts on “Söndagsmasken: Caudalíe Instant Detox Mask

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge