Recension: L’Oreal – False Lash Superstar X-Fiber Mascara

Recension: L’Oreal – False Lash Superstar X-Fiber Mascara

L’Oreal har nyligen lanserat – False Lash Superstar X-Fiber Mascara! En två stegs mascara som jag tänkte berätta lite mer om idag!

L’Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara har två borstar där den ena är en primer och den andra är själva mascaran! L’Oreal har redan en tvåstegsmascara i sitt sortiment så själva iden är inte ny men innehållet är!

Steg 1: Svart primer som skapar volym och fördjupar färgen. L’Oreal har sedan tidigare tvåstegsmascaran False Lash Superstar men där är primern vit! Att dom gjort primern svart – yeeeeey L’Oreal! Nu slipper man den där kampen med att täcka över den vita primern!

Steg 2: Färglagret med 20 gånger mer fibrer än den vanliga superstar mascaran! 

Jag har applicerat primern, mascara, primer och mascara så att ni ska se skillnaden mellan dessa lager! Fråga mig inte varför jag använde primern två gånger men det blev så, haha!

Mina fransar är ju praktiskt taget genomskinliga så skillnaden blir ju stor på mig! Jag gillar faktiskt både borsten till primern och till själva mascaran! Det är ju en fibermascara så det kan lätt bli något fiber som ”hamnar lite fel” eller vad man ska säga så ibland får man jobba lite extra. Bra svärta och håller hela dagen men har du tänkt ha en gråtfest så ligger mascaran nedanför kinderna inom en snar framtid!

En omgång med primern och två lager mascara med denna är det jag kört på senaste tiden och jag gillart! Den har precis börjat landa i butikerna och har en prislapp på 175sek! Den finns redan hos lyko.se och kicks.se och hos kicks så kostar den i skrivande stund 139sek! Jag vet inte hur länge detta priset gäller dock.

Har ni testat L’Oreal False Lash Superstar X-Fiber Mascara? Vad tyckte ni?

-inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Recension: L’Oreal – False Lash Superstar X-Fiber Mascara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *