Lucka 7-9: Produkter med Vitamin C och rengöring.

Lucka 7-9: Produkter med Vitamin C och rengöring.

Godkväll! Jag har bänkat mig i soffan framför filmen Narnia Häxan & Lejonet för att skriva om lucka 7-9 i min skönhetskalender från kicks!

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se här nedan:

Lucka 7: BeautyAct Vita-C MultiAction Brightening Toner

Om BeautyAct Vita-C MultiAction Brightening Toner: ”En multifunktionell toner berikad med C-vitamin som hjälper till att framhäva en hälsosam och frisk lyster. Motverkar ojämn hudton genom att aktivt arbeta mot hyperpigmentering. Resultat är en uppfriskad hur full av lyster. Produkten är naturligt gulfärgad.”

Det sistnämnda tror jag kicks.se lagt in i efterhand för denna produkt har många låga betyg på grund utav att produkter med Vitamin C som är gula/bruna tydligen har oxiderat och därmed ger Vitamin-C ingen verkan längre. Jag vet inte om detta är sant och har inte läst om det tidigare? Har någon av er?

Jag har ingen toner just nu så detta passar perfekt för mig att börja använda direkt. Detta är återigen en fullsize och den kostar 199sek hos kicks.se

Lucka 8: Emma S. Cleansing Facial Wash

Om Emma S. Cleansing Facial Wash: En rengörande och löddrande ansiktstvål som kan användas både morgon och kväll. Gör att huden blir mjukare, ser fräschare ut och lättare kan ta upp verksamma ämnen från övriga produkter.

Jag älskar ju enzyme peelingen från Emma S och jag är lite osäker på om jag testat så mycket mer. Jag minns inte just nu. Jag har ju preeeeecis beställt hem ett nytt ex av denna rengöringen (ett omköp, billig och bra!) men jag tar och pausar den och testar Emma S istället tänker jag. Det var ju inte dunder mycket info om denna på kicks.se men den har 135 röster och 4,1 i betyg. Utan alla recensionerna hade jag inte känt mig så taggad på att testa denna på grund av inte så säljande produktinfo.

149sek för 125ml.

Lucka 9: SKIN TREAT Brightening Vitamin C Face Elixir

Om SKIN TREAT Brightening Vitamin C Face Elixir: Ett ansiktsserum med Vitamin C från kakaduplommon – den mest C-vitaminrika frukten i världen. Ger omedelbar lyster, hälsosam hud och minskar fina linjer.
~ 95 % naturligt innehåll. Ekologiska aktiva ingredienser:Rosa pomelo + Citronvatten. Aktiva ingredienser:C-vitamin från Kakaduplommon +Skvalan.

Denna blir jag nyfiken på! Omedelbar lyster utlovas, ja tack!

Det är väldigt spridda skurar i recensionerna, allt från wow till fungerar inte alls. Känns som jag kommer märka ganska snabbt om detta är något för mig eller inte. Vet inte varför jag har denna känslan.

Kostar 199sek.

Summan av kardemumman av lucka 7-9:

Fortfarande generösa produkter. Dessa har väldigt spridda recensioner så det ska bli spännande att se vad jag tycker om dom! Ska genast börja testa Emma S. Cleansing Facial Wash och BeautyAct Vita-C MultiAction Brightening Toner. Jag avvaktar lite med SKIN TREAT Brightening Vitamin C Face Elixir eftersom det också är en Vitamin C produkt.

Ska genast ta en dusch och inkludera dessa nya produkter i min hudvårdsrutin.

Hoppas ni haft en bra torsdag, min har varit helt okej! ♥

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

2 svar på ”Lucka 7-9: Produkter med Vitamin C och rengöring.

  1. Rengöringen från Emma S sved väääldigt mycket i mina ögon så jag kunde inte fortsätta använda den när jag provade den förra året. Har den såklart inte i ögonen men tvättar ju hela ansiktet och då fick jag den reaktionen. Har vad jag kan minnas aldrig hänt med någon rengöringar tidigare för min del!

    1. Kan faktiskt tänka mig att denna svider eftersom den är så ”tvålig” i doft och känsla. Jag har dock inte lyckats få in den i ögonen ännu tack och lov, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *