Allt mitt nya smink från Mariart.

Allt mitt nya smink från Mariart.

Här kan ni se allt jag fick med mig hem från Mariart :) Bland annat en rougeborste (cirkus 300:-) som är sneddad och en rund borste till ögonskugga (cirkus 130:-) som är bra att ha när man gör sotningar. Borstar med äkta hår is the shit. En svart mascara, Lipgloss (cirkus 150) som känns underbart på läpparna, friskt liksom.


FIck en sminkfodral (eller vad man kallar det) att ha makeup borstar i :D Har alltid velat ha ett sånt här! *yey* (Cirkus 300 pix)

Även denna Corrector Quads fick följa med mig hem, har alltid velat testa den från MUS eftersom jag har ärr, rodnader etc i ansiktet ;/ Så det passade ju perfa att jag fick denna :D Kostar ju några hundra så :)

Sedan fick jag med mig – 2 dust ögonskuggor i bruna nyanser, En Lip Neutralizer – fixar matta snygga läppar! Vi använde den under plåtningen..så jäkla snyggt det är! ;D Sedn fick jag en rouge i en brun nyans, asläcker och en Matt ögonskugga som man alltid applicerar innan andra ögonskuggor :)

Jag fick med andra ord med mig riktigt bra saker hem! :) Allt smink som jag fick med mig hem kan ni själva köpa i deras butik här i Sthlm :) Dock har dom semester stängt just nu men spana in deras sida! :D

Gratis är gott ;)

25 svar på ”Allt mitt nya smink från Mariart.

 1. Wonderful! Älskar jju snygga sminkprodukter!

  Roligt att fotograferingen gick bra. får man se bilder här sen?

 2. Nu blir jag lite avundsjuk haha skulle vilja uppdatera hela min sminkväska men det skulle gå på en förmögenhet. Jag för istället titta på mina nya skor och vara glad för dom ;)

 3. Men fyyy vad avis jag blev på dig nu…Va roligt att du fick smink o att plåtningen gick bra..Ser fram emot hur bilderna blev..

 4. Gratis är gott, jag kan tänka mig det. Det var ju smink för en mindre förmögenhet annars.

  Jag har sett Mamma Mia i kväll, en riktig lyckofilm!

 5. hejhej, kolla gärna in min blogg och kom med tips på vad just DU tycker jag ska skriva om mera ! tar emot allas ideér och försöker göra det bästa av det :)

  hoppas du får en fortsatt trevlig kväll

 6. Vad roligt att det gick så bra! Sen fick du ju fin lön för mödan och då är det alltid extra härligt ;) Ska bli riktigt spännande att se vad det är för plåtning du gjort!

 7. hej..

  gud vilken fin blogg o det är roligt med modeller som ser vanliga ut.. inte de där spinkiga beniga modellerna. mer kurvor.

  e sjujk så jag sitter å läser igenom massa bloggar.. definitv tillbaka snart!

 8. Ja, gratis är verkligen mumsigt. :)

  Jag tror jag ska försöka träffa en gammal kompis snart…hon jobbar på MUS och fixar jädra bra rabatt till mig om jag fjäskar lite. ;)

 9. åh, man kan inte göra annat än att blir sugen på att gå och köpa sig lite nytt smink när man läser det här-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *