Posted by Wysteriia oktober - 29 - 2009 19:41 4 COMMENTS

Idag  har jag tagit mig en dagstur till Eskilstina för att hälsa på Nadja som jag inte har sett sedan hon gifte sig! Med andra ord så var det väl på tiden att vi sågs igen ;) Nadja har ju till och med hunnit få söta Angelina så det var även på tiden att jag fick se sötnosen irl :)

Jag har nog aldrig skrattat så här mycket åt (ja åt ;P) ett barn! Hennes minspel var det minsann inget fel på ;) Synd att det blev sådan oskärpa. Men alltså hon är så jäkla söt den där ungen! hahaha! :D

Jag förstår inte varför jag inte fotade mer när jag var dit, bara det är ett skäl nog att jag måste åka tillbaka innan jag åker till Dalarna ;) Får se till o ta mig råd med det på något vänster :) Tog ju ingen bild på mig och nadja och det om något är faktiskt skandal! Vad är jag för en dålig bloggerska egentligen? BAKLÄXA!

Vi gick runt lite på stan i alla fall och jag hämtade ut en sak på glitter som jag blev lite chockad över att jag ens hittade…trodde inte den skulle komma ut i butik förrän i december! Får visa er sen..;)

Strax efter 17 var jag tillbaka i Sthlm o då tog jag en snabbis på H&M för att spana in ett par ballerinaskor som jag kollat på tidigare och nu köpte jag dem med presentkortet som jag fått med Sanna. Tänkte ha dem på Halloween då jag inte känner för att gå i högklackat  och få ont under fötterna :p Bara för det så får jag väl skoskav istället….ehm ;) Vi avslutar väl inlägget med en massa egobilder från provhytten? JAAAA ;)

Nu blire maaaaaat!

Tags : , Allmänt, Bilder., Face of the day

4 Kommentarer till 'äntligen sågs jag & nadja igen!'

 1. Denise - en blogg om allt o lite till skriver:

  SV; opererat bort halsmandlarna, ett rent helvete….

 2. CAMIE skriver:

  SV: Det ska jag absolut göra :D Men vart kan jag köpa alla saker man behöver till det da? :D

 3. Johanna K skriver:

  Åh, då var det dig jag såg på stan idag!

  Hihi ^^

 4. Nadja skriver:

  Hahahaha vilka roliga bilder på henne! Du får komma hit och skratta åt henne igen så får jag skratta åt dig ;-)

Leave a Reply

CommentLuv badge