Posted by Wysteriia augusti - 21 - 2010 8:06 26 COMMENTS

I Onsdags åkte jag äntligen till Mora och letade igen Isadoras Graffiti Nails lack! Nu när jag testat det så ångrar jag att jag inte hamstrade på mig fler svarta när jag ändå höll på! Grymt rolig effekt och jag gillar kombinationen med mitt 193 pure coral som också kommer från Isadora. Jag målade först två lager med 193 pure coral, lät det torka några minuter och sen målade jag på ett tunt lager av det svarta graffiti nails för att få detta resultatet! :)

Jag måste försöka hitta igen fler svarta graffiti nails helt klart :)

Tags : , Naglar/Händer, Produkter.

26 Kommentarer till 'Äntligen testat Isadora Graffiti Nails!'

 1. guzmania skriver:

  Häftigt de blev!

  Önskar er all lycka! :)

 2. dorion skriver:

  jätteroligt! men deta är knappast en nyhet egentligen för jag kmr ihåg att jag hade såna lack redan i tonåren, fast då var det såna där dyra lack man köpte hos manikyristen ^^

 3. dorion skriver:

  såg din kommentar nu förresten… min volymmascara från lumene var inte vattnig, typ samma konsistens som längdmascaran, liksom vanlig ^^ skumt! jo, glittermakeup är skitfint (förrutom att dte är svårt att undvika glitter överallt annat också). ska också göra dte till en plåtning så därför var jag tvungen att testa på mig själv först för att se. haha :)

 4. Erika skriver:

  Vad läckert!nu kan man göra naglarna lite coolare hemma själv.
  Det där måste jag testam fanns det bara i svart??
  Ha en toppen lördag

 5. CC skriver:

  Köpte också ett svart igår..bara hunnit testa på en nagel. Man ska ta rätt så tjockt lager av det svarta då blir det snyggare tycker jag. Kul grej :)

 6. Carina skriver:

  Synd att du inte bor här då hade du kunnat få mitt.

  Har testat att applicera Isadoras svarta Graffiti lack 3 gånger nu, och det blir sååå fult hela tiden. Jag kan inte för allt i världen få till sprickorna snyggt.

  Ska testa en gång till innan jag reser till USA, sedan ger jag upp och ger bort lacket!

 7. Jag har oxå den där men jag gör tippar ;)
  Jo det blir grymma bilder till portfolion sen så jag blir glad. Händer denna helg då?

 8. Det där är rätt coolt faktiskt ^^ Men jag vet inte om jag skulle vilja ha svart.. finns det i andra färger?

 9. Carina skriver:

  Tack för tipset!

  Använde bara ett lager av det färgade lacket innan jag applicerade Graffiti, får lov att testa med två lager då, innan jag ger upp.

 10. Daniela skriver:

  åh vad fräckt! Detta måste ju införskaffas utan tvekan. Det svarta kryper alltså ihop och bildar detta mönster själv? Hmm har för mig att det fanna nått liknande för några år sedan som också krackelerade på liknande sett.

  Jag skulle egentligen göra ett nytt cellprovs test denna veckan, men var tvungen att avboka pga förkylning. Så förhoppningsvis får jag en ny tid snart. Bättre att få det gjort.

 11. Då hoppas jag du vinner :)
  Dina skuggpaletter är de så bra? Är nyfiken på dom om jag skall vara ärlig, få gå in och lsa lite av dina recensioner :)

 12. Matilda skriver:

  Riktigt fint! var finns nagelacket grafittin då, att köpa? :)

 13. Ika skriver:

  WOW! det blev verkligen supercoolt :) Skall kolal efter det jag med!

 14. jea skriver:

  Åh himla coolt! :)

 15. Petra skriver:

  Coolt! Måste leta upp och testa detta själv.

 16. Kinn skriver:

  Riktigt läckert! ^^

 17. Martina skriver:

  Åh va coolt! :)

 18. Kinn skriver:

  Jaa supertufft :)

 19. Carita skriver:

  Vad häftigt :) Blev sugen på att testa! Blev ju snyggt resultat, på dig iaf :P

 20. […] spana in. det är cillas naglar. hennes bild, hennes naglar. hon har testat det där grafittilacket från Isadora som jag […]

 21. […] Jag var helt lyrisk när Isadora kom ut med Graffiti Nail top och det vore väl konstigt om inte andra hakade på denna succé! Depend har tagit fram serien Cracked effect som jag tror finns i butik redan nu till ett pris av 39kr styck. Ska bli intressant att se om detta lack är lika bra som dom från Isadora. Ska se om jag hittar igen det röda i butik så jag kan jämföra med Graffiti Nail top från Isadora! Ni kan läsa här i Malins sminkblogg vad hon tyckte om detta lack som spricker. […]

 22. Emma skriver:

  Ja okej då =) Detta är minsann rätt snyggt, speciellt på dig ;-)

Leave a Reply

CommentLuv badge