Posted by Wysteriia maj - 24 - 2010 17:22 7 COMMENTS

Jag måste tipsa er om Apoliva schampo & balsam för mer volym som jag har använt senaste veckorna. Jag har väldigt långt hår vilket resulterar i att det blir ganska ”tungt” men med Apolivas schampo och balsam serie (den blåa på bilden) så känns mitt hår mycket mer luftigt! Helt klart en ny budgetfavorit i schampoträsket! ;) Såg dessutom att Apoteket just nu har ett erbjudande där ni får schampo och balsam + utredningskam för 55kr! Erbjudandet verkar gälla alla serier dessutom.

Tags : , Hårvård, Produkter., Tips.

7 Kommentarer till 'Apoliva schampo & balsam för mer volym.'

 1. maria skriver:

  Jag har det orangea schampoot och balsamet för slitet och det luktar GODIS! MMMmmmmm…. Men jag kan inte hålla med om budget, tyckte det var dyrt om man jämför med att handla på Ica.. ;)

 2. Carina skriver:

  Min dotter fick hem en korg med 3 olika typer av schampon, balsam och hårinpackning ifrån Apoliva.

  Mitt hår blev helt torrt och trist av Apoliva schampot och balsamet, den oranga. Håret har fortfarande inte återhämtat sig :(

  Men min dotter gillade allihop, men mest den oranga. Synd att vi inte kan använda samma schampo… blir dyrt att köpa 3 olika schampon och balsam, men så är det tyvärr här hemma.

 3. Lisen skriver:

  Så det funkar alltså? Funkar det på ditt låååånga hår så lär det ju funka på mitt korta kan man tycka. Värt att testa, tycker inget sånt brukar funka. Fast jag skulle behöver ett som är för färgat, skadat, glans OCH volym ;) Färgar och plattar man håret så mycket som jag gör så…ja :P

 4. Ann skriver:

  Det är förvisso jag också =)

 5. Sandra skriver:

  Kul med SingStar gumman! Synd att du inte bor i Stockholm. Då hade jag tagit med dig som min +1 på vårat SingStar Kent event på onsdag på Gröna Lund :)

 6. Sandra skriver:

  Jag använde faktiskt Apolivas schampoo och balsam när jag hade långt hår förr :D Det var sjukt bra faktiskt!

 7. Jag har inte provat några av Apolivas produkter… Jag kör med Tigi och Catwalk :)

Leave a Reply

CommentLuv badge