Back from Gekås.

Back from Gekås.

Det var inte mycket jag köpte i Gekås i Ullared :) Köpte specialutgåvan med Micke & Molle, shampoo, Balsam och såna saker + chips typ :) haha. O en våg till mamma då ;) Det var så sjukt mycket folk och jag gillar inte riktigt sånt. Därför jag brukar hålla mig borta från reor..;) Vem fan orkar trängas med en massa människor? Not me ;P

Har precis tonat håret en nyans mörkare på Anders också, blev riktigt bra :) Nu ska jag sy in min klänning jag ska ha ikväll + försöka svara på några av era kommentarer! :D

Hoppas alla har haft en bra dag?! :D

21 svar på ”Back from Gekås.

 1. Hej! Och GRATTIS! Du vann veckans blogg hos mig! Vinsten tar dig vidare till månadens blogg-tävlingen om två veckor och där tävlar du om att få en nomineringsplats i årets blogg-tävlingen i december i år! Du har även makten att dela ut deltagarpriset till vilken blogg du vill! Jag rekomenderar dig att du väljer bland någon av de som har röstat fram dig, men du har rätten att välja en helt annan också. Vilken som helst. Denna bloggaren kommer att få ett litet paket på posten samt bli nominerad inför nästa veckas omgång av veckans blogg! Det enda kravet är att den du väljer att ge deltagarpriset till inte har varit nominerad i tävlingen tidigare så för att underlätta det hela kan du kontakta mig och nämna tre st bloggar i nummerordning så kollar jag upp om dom varit nominerade tidigare. Till sist brukar jag alltid ställa tre frågor till vinnaren och svaren publicerar jag så fort jag får tillbaka dom =)

  1. Hur länge har du bloggat?

  2. Varför bloggar du?

  3. Du både modellar och designar fina, egna smycken så här kommer en svår fråga :) Om du var tvungen att välja antingen eller, vad skulle du vilja fortsätta med i framtiden? Smycken eller modellandet?

  Grattis igen och lycka till i månadens blogg! /Sica

  (p.s Du kan ta bort den här kommentaren sen, blev väldans långt, haha)

 2. Jag visste att dom var där..tanterna..haha. Dom e fasiken livsfarliga. ;9

  Hoppas att du har en grymt kul kväll på bloggträffen tjejen. U have to tell us all bout it imorron. =)

 3. alltid packat me folk på gekås :/ min kompis jobbar där så jag slipper iaf kön, för jag får stå i kön i personalrummen isätllet, eller va man säger. personalen har en egen kassa på lagret :) hehe. inte mycket du hittade. jag hittar asmycke varje gång :P tokigt mycket. hehe.

 4. svar; ve tinte om du hinner läsa det här men aja :/ jag följer inte med – mår as dåligt nu igen. Hoppas ni får det sjukt kul ikväll ändå och tack för att du är så snäll :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *