Bilder från plåtningen.

Bilder från plåtningen.( Så här såg jag ut när vi tog lite produktbilder på alla hattar som Sarah Maria har gjort själv som hon snart kommer börja sälja på bland annat helgon om jag förstod det hela rätt ;P Dom finns i massvis med olika stilar! )

( Efter produktbilderna så gick vi ut för att "leka av oss" lite ;) Här håller Anders på att plåta Li för fulla muggar! )

( Sedan plåtade Anders mig i en rutschkana ;) Li var duktig o tog massvis med Behind the scene bilder, tack vännen! )

( Jag sitter o posar för fullt, haha. Sen kom det en liten kissemiss på besök :P )

Efter dessa bilder så plåtades jag & Li lite tillsammans och sedan plåtades jag i en lite…ehm…udda ställning ;) Dock ingen BTS bild på det ;P

( Anders plåtar Li, Sarah Maria kom även och bytte hatt på Li ^^ )( Som modell måste man vara van med publik ;) Helst om man plåtar utomhus, barn har bland annat en tendens att vara vääääldigt nyfikna. Jag tror dom ställde typ tusen frågor till mig ;P )

Det var allt för denna gången! ;)

20 svar på ”Bilder från plåtningen.

  1. Ååå vad spännande! Hoppas du bjuder på massa bilder på det färdiga resultatet sen! ;) Vart ju jätte nyfiken! Ser ju ut som det kan ha blivit jätte bra! :D

  2. Haha ja då har du varit väldans dålig på att ha följt min blogg senaste månaden. Jag har skrivit ett antal ggr att jag måste skriva in mig på ams eftersom jag knappt fått nå tider från SJ. Har inga fler timmar i augusti o har noll för september. För att få ut a-kassa måste jag ju vara aktiv arbetssökande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *