Posted by Wysteriia maj - 29 - 2009 8:03 18 COMMENTS

här är alltså resultatet på håret utan och med blixt :P jag har använt loreal casting creme gloss mörk mahognybrun 360 och jag är just nu väldigt röd vid hårbotten men håret känns mest väldigt mörkt. får ta en ännu rödare färg nästa gång så blir det nog som jag vill :) det är riktigt synd att jag inte kommer ihåg vad jag använde för toning sist jag fixade lite smårött hår, det blev precis som jag ville :) men det var ju över 1,5 år sedan så den kanske inte ens finns kvar i butik, haha ;) har gärna bruntrött hår fast med ännu mera rött :P detta är mest mörkt bara känns det som.

nåja :) förhoppningsvis kommer det tokröda i min hårbotten försvinna efter en tvätt o sen kommer det röda lysa igenom lite i solen :) jag förväntade mig inte att det skulle bli exakt som jag ville då jag gjort det själv hemma ;) haha.

nu vet ni hur jag ser ut ungefär fem minuter efter att jag vaknat också, den bjuder jag på ;) hahahaha :D

Tags : , Allmänt, Bilder.

18 Kommentarer till 'jag ska bli rödare nästa gång.'

 1. Ann skriver:

  Jo men lite rött blev det allt, och det kommer att se grymt ut med solen i helgen =)

 2. Maria Sjöden skriver:

  Ser fint ut! sädär mörkare längst ut blir mitt jämt men det e väll för att jag färgat om det så många gånger..

 3. Åh rödare skulle se sååååå snyggt ut på dig:D

 4. Absoult!:) Se bara på bilden i din header, det är lite rött i bakgrunden och det får ditt hår att se rött ut. Sedan så har du ganska ljus hy och bruan ögon!:) Rött hår skulle få dig att lysa och dina ögon med!:)

 5. Ann skriver:

  Jag har bara bokat med Therese, sen ev medtvå andra. Men jag tar det som det kommer,tycker det är ganska skönt att hinna umgås lite med folk i år :)

  Du då? har du mycket bokat?

 6. tess skriver:

  Det kändes jättebra på halkbanan!
  Jag tror du skulle passa i rött, men inte för ljust bara utan med en mörkare ton!

 7. vexy skriver:

  Vivas röda nyanser är väldigt bra. Använt dom flera ggr. :)

 8. Sandiie skriver:

  Det är ju så snyggt med rött hår! Prova att lägga i intensivröd. ;) Haha!

 9. Mia skriver:

  Blev ju fin fint! Själv så får jag vänta ett tag till innan jag färgar mitt hår. Ska nämligen oxå ha rött, men för att få precis den nyanasen jag vill ha så måste jag låsta solen bleka mitt hår lite till. Tänk om man hade vart så smart och inte börjat färga det mörk-mörk brunt ( nästan svart ) då hade det inte vart några problem att färga det på stört =)

 10. Martina skriver:

  haha o ja e jämt hungrig :)
  superfint me rött i ju. Va längesen ja hade de.. Nästa gång ja ska ändra färg funderar ja på att försöka få till sån röd/orange som ser äkta ut, frågan e bara hur :) du e ju skit söt utan smink o nyvaken, själv blir ja mest som ett lik, glåmig o knappt några ögonbryn hahah

 11. Alexandra skriver:

  Inte helt fel :P

 12. Jessie James skriver:

  blev juh riktigt bra :D

  hoppas du får en trevlig helg!
  pööösss :D

 13. Emmelie skriver:

  Å, vad fint det ser ut! Jag älskar lite rödaktiga färger på håret, men vågar inte själv. Dessutom är jag blond och det skulle bli krångligt och så tror jag. Men shit vad snyggt det blev på dig! :)

 14. Blue Velvet skriver:

  det kommer att bli skitfint!!

 15. Lizelott skriver:

  Vilken färg på nagelacket är det på bilden??
  Hoppas att du får en jätte fin dag
  Kramiz

 16. Madeleine skriver:

  Jag änvänder färgen kastanj till mitt hår. Och den är perfekt, brun men med en rödare ton i, vilket jag gillar! Det kan vara ett tips. :) Fast jag använder ett annat märke! Kram

 17. malin skriver:

  Blev ju kalasnice de där! :)

 18. Isabella skriver:

  Nu känner jag mig ganska dum men jag bjuder på det: klippte inte du håret i page för inte alls länge sen? Har dte vuxit ut så där långt sedan dess?! Eller har jag drömt att du klippt dig? Eller vad har jag missat? Jag är helt lost, haha!

Leave a Reply

CommentLuv badge