Blir fransarna korta igen när man slutar med Neu Lash?

Blir fransarna korta igen när man slutar med Neu Lash?

Jag har fått jättemånga frågor om fransarna blir korta igen efter att man slutar använda Neu Lash så jag bestämde mig helt enkelt för att göra ett litet experiment! Jag slutade använda Neu Lash för att ta reda på det hela! På de tre första bilderna så ser ni mina fransar under tiden jag har använt Neu Lash och de två sista bilderna är tagna för någon dag sedan! (på samma dag utan mascara och med). Mina fransar har inte blivit korta efter att jag inte använt Neu Lash på över en månad. Mina fransar håller sig fortfarande friskare och jag tappar inte alls fransar lika ofta (märks väl när det är dags att tvätta av ögonmakeupen).

Om ni tittar på den här mascara recensionen (då använde jag fortfarande Neu Lash) och jämför med bilden här ovan när jag har Mascara på mig så ser nästan mina fransar längre ut nu? Så trots att jag inte använt Neu Lash på ett tag så mår fortfarande mina fransar bättre så jag vågar verkligen säga att Neu Lash verkligen ger bättre och starkare fransar och serumet verkar ju vara så pass bra att fransarna faktiskt fortsätter hålla sig starka efter användning av produkten!

Om ni kilar in här så kan ni läsa mer om Neu Lash!

24 svar på ”Blir fransarna korta igen när man slutar med Neu Lash?

 1. Gud vad bra man ser skillnaden på foto du lagt in…måste nog beställa NeuLash för nu vet jag att det funkar,då är det verkligen värt pengarna.
  Malin/:

 2. Har fått hem min nu, har kört med den i tre veckor ungefär, ska bli spännande att se om man märker nån skillnad snart :) Tack för tipset!
  Kram Annelie Johansson

 3. nej nu sätter jag mig ner och beställer den, har sagt att jag ska göra det så många gågner men det blir aldrig av. perfekt till sommaren ju när man ändå sminkar sig ganska naturliggt!

 4. Kul att den fungerar, synd bara att den är så dyr…=/

  Sv. Ja jag tänker fortsätta med garderobsrensningen imorgon jag med tror jag. Orkade bara ta en låda igår.

 5. Den fungerar visst inte för alla, har kollat runt på många bloggar.

  Jag skulle verkligen vilja ha Neu Lash, har väldigt små ögonfransar, men som många här har skrivit så är det sååå dyrt. Har helt enkelt inte råd…

 6. Många tycker det är dyrt och det är det men det är ju såå värt det. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte neulash. Behöver ju inte använda lösfransar längre;)

 7. asså det är helt otroligt hur dom kan komma på något sånt underbart! jag har typ världens kortaste fransar och vill så-jäkla-gärna köpa Neulash. det vore en overklig dröm att få längre ögonfransar…! men jag får inte. såklart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *