Bloggdrinky.

Bloggdrinky.


         (bild från citty)

Citty var vänlig nog att skänka mig en sovplats så jag kunde åka på Bloggdrinken som fixades i Sthlm av Kelly. (Sen var nog Izza & Citty med på varsitt hörn också ;P). Tack för inbjudan! :) Eftersom jag inte kom hem till Citty förrän klockan 19 och vår lilla bloggträff började klockan 20 så blev jag & Citty tyvärr lite sena. När vi väl kom fram till T.G.I Friday´s så träffade vi lite söta bloggerskor :)


(bild av citty)

Jag & Citty kunde glädja oss över att vi inte ver helt sist på plats för den titeln tog Izza hem ;) Fint folk kommer alltid sent eller hur? ;) Nåväl, jag blev väldigt chockad över att när vi kom dit så var det stora goodiebags där och väntade på oss! Kelly hade verkligen fixat underbara goodiebags! Tack sötis! :)


(bild av karin)

Izza, Jag & Karin :) Ehm ser jag redan lite småflammig och småfull ut eller? ;) Karin hade för övrigt en kuvertväska från C.D som jag satt och dregglade över i smyg. *vill också ha*


(bild av citty)

Efter T.G.I Friday’s så gick vi vidare till Rose där Citty fixat in oss for free. Annars hade det kostat 350:-(!?! läste det hos kelly iaf) kronor att gå in. Här står iaf jag & Izza och pimplar cider och snackar skit ;) Kul att äntligen få prata lite mer med henne! :)


(bild av citty)

Bartendern på Rose bjöd alla bloggerskorna på shots – thank you! ;)


(bild av olivia)

Äntligen fick jag träffa Ellinor irl också! :) Hon hade kvällens läckraste korsett på sig! ;)

Vi dansade bort någon timme inne på Rose och tyvärr så försvann bloggerska efter bloggerska och kvar blev jag, Citty, Therese och Ellinor som sedan gick vidare till Village där återigen Citty fixade in oss for free ;) What a girl!

Jag började dock ge upp vid 3 tiden då min mage började skrika för mycket efter mat ;) Så det blev Mcdonken och sedan Taxi hem till Citty. Tack för en jättetrevlig kväll allihopa! :) Jag hoppas vi gör om det! ;)

6 svar på ”Bloggdrinky.

  1. Söt! Det var jättekul att äntligen få prata lite mer med dig. Du verkar verkligen vara en supermysig tjej med båda fötterna på jorden :)

    KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *