Bloggfika?

Bloggfika?

Jag & Camilla har pratat om att ses och ta en liten "bloggfika" nu medan jag är i Stockholm. Någon mer som kanske är intresserad av att göra det? Vi har inte sagt någon dag eller tid ännu. Blir i alla fall någon eftermiddag, kanske torsdag? Eller Lördag? Då är i alla fall jag helt utan planer :)

Vi tänkte i alla fall "ta med oss" varsin läsare om det nu finns någon som är intresserad? ;D Hade varit trevligt, finns många bloggare jag skulle vilja träffa irl men kanske inte så lätt att träffa alla på en och samma gång under en fika ;)

Någon som har lust att följa? :)

22 reaktioner till “Bloggfika?

  1. Jag hakar gärna på om jag kan när ni ska ses. Jag kan inte lova att jag kommer, det beror på statusen här hemma, om jag får sova osv…Lilla Ida håller mig vaken 24/7 nästan!

  2. Jag ska ev träffa en kompis på tor eller fre så jag vågar inte komma med något förslag. Allt är löst! Bestäm en tid ni så får vi se om det går ihop! Vore kul att ses!

  3. S: Jag bor i Knivsta, utanför Uppsala.. Tar ca 30min in med tåget. :) Men som sagt den här veckan är det inskolning på dagis och efter det så är man rätt slut som människa och sen på lördag jobbas det.. :) Och efter jobbet e jag oxå helt slut.. Annars hade det varit super trevligt! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge