Posted by Wysteriia mars - 1 - 2015 23:46 3 COMMENTS

_MG_7106

Hemma hos mig så har det trillat in lite delar ur The Body Shops senaste kollektion Fuji Green Tea som lanseras den 24:e Mars! EN kollektion som är fylld med antioxidanter och vårdande ämnen.

_MG_7119

Det mest spännande i kollektionen måste vara Fuji Green Tea (225sek) där man kan köpa till en Bath Infuser (60sek), rolig idé för att slippa att produkten ska flyta omkring i hela badkaret!

_MG_7122

Och förutsägbar som jag är så blir jag alltid mest till mig inför Scrubbisarna och så även denna gången. Body Sbrub (225sek) som jag ser framemot att bekanta mig med!

 _MG_7134

Självklart lanseras även ett Body Butter (185sek) i serien även om jag oftast föredrar deras Body Lotion (155sek) som doften även lanseras i samt i en Body Sorbet (165sek) och det känns som att en Body Sorbet är något man vill ha i den här fräscha doften till sommaren! Mmm! Men ni som får hem en glossybox har troligtvis redan nu fått ett prov på en liten body butter?

_MG_7142

Det lanseras även en Eau de Cologne på 100ml (195sek) och den här fräscha doften kommer passa bra till sommaren! Jag gillar den.

Det lanseras även en Exfoliating Soap (60sek) och en Body Wash (85sek) som jag inte har med på bilderna. Kollektionen lanseras alltså 24:e Mars så lite får ni tyvärr vänta innan den landar i butik och på webbshoppen.

Doften är väldigt färsch och jag tror faktiskt att den kommer gå hem hos många! Ni som har fått hem en glossybox och troligtvis fått en reseversion av body buttret, vad tycker ni om doften? :)

*innlägget innehåller annonslänkar
Tags : , Hudvård

3 Kommentarer till 'The Body Shop – Fuji Green Tea'

 1. Jess skriver:

  Doften är underbar! Fräsch och jag tycker man känner av doften länge! Håller med som du säger dock, att en lite lättare lotion i doften skulle vara det bästa inför vår och sommar! :)
  men jag gillar den allmänt, lite annorlunda än vad man kanske annars hade valt :)
  Jess recently posted…Morning Walk is breathing fresh airMy Profile

 2. Malin skriver:

  Den här serien är jag nyfiken på! :)
  Malin recently posted…Accessories wantsMy Profile

 3. Lackert skriver:

  Låter spännande och som en fräsch nyhet
  Lackert recently posted…Violetta ögon!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge