Posted by Wysteriia juni - 24 - 2009 23:12 5 COMMENTS

på detta rummet har jag bott de senaste 11 veckorna men idag så flyttade jag ut! :) Även om hon som sköter om vandrarhemmet är grymt trevlig så kommer jag inte direkt sakna stället eftersom det kändes väldigt ensamt då o då :P Är sjukt glad över att jag haft Lisen, Anders & Sabri som varit och hälsat på mig i alla fall, tack sötisar :)

Just nu sitter jag hemma hos Sabri (han är dock i Stockholm) och bara njuter av dagen jag haft! Jag trodde att det skulle kännas konstigt att invadera Sabris lägenhet (han är ju mitt exkex trots allt) men jag trivs väldigt bra här så det känns ok :) Uppskattar otroligt mycket att Sabri ställer upp så mycket för mig som han gör. Kommer bli klurigt att hitta en bättre kille men jag försöker! ;) haha.

Jag har haft en lugn myspys kväll med Jossan. Vi har mumsat vindruvor och godis ute i solskenet bland annat :) Tack för att du kom och hälsade på vännen :)

Tänkte svara på lite kommentarer nu och sedan hoppa in i duschen! Ska upp tidigt imorgon för att åka till Borlääääääänge och skolan för att sedan sminka lite band på Peace & Love! ;)

God natt eras sötisar.

Tags : , Allmänt

5 Kommentarer till 'bye bye vandrarhemmet.'

 1. Lovisa Fjellet skriver:

  Jag och jossan bla bla bla, jag vill ju också vara med! :D

 2. Malin skriver:

  Man kan inte veta allt ;)

  hoppas du får det kul på festivalsminkgrejsimojset :D

 3. Anna Phe skriver:

  Snacka om att man må vara grymt avis, kommer bli sjukt kul att sminka artister och det som gör mig så där extra avis är för att Lundell tydligen ska spela där, haha jäklar, om man endå fick sminka honom! Jag är glad för din skull och hoppas verkligen att du får en underbar upplevelse :)

 4. Annika skriver:

  Sv: jag hoppas verkligen det, det brukar vara mycke spännande på deras reor :) Om jag fick önska skulle dom ha fint armband, skor eller klänning :)

 5. Jessie James skriver:

  Vad kostade det att bo där?
  Hur fungerar det med mat å sådant?
  Kan man ha med sig djur?
  Åhh tell me everything :]

Leave a Reply

CommentLuv badge