Posted by Wysteriia augusti - 14 - 2009 19:24 7 COMMENTS

Idag dök min vinst från Linda-Pauline & Inferno upp. Grym Chocker, tack så jättemycket! Kommer planera in en plåtning med denna framöver ;)

Tags : , Allmänt, Bilder.

7 Kommentarer till 'Chocker.'

 1. FeliciaR skriver:

  Jättesnygg, jag älskar goth glamour!

 2. CC skriver:

  sv: ja det blir nog bra hoppas jag :)

  snygg den där!! lite gothicplåtning kanske ;)

 3. Linda-Pauline skriver:

  sv; Vad bra! Hoppas den passar.
  Anna-maria har garanti på alla hennes designade prylar, så händer något är det bara att skicka den så lagar hon det :)

 4. Du, jag förstår dig precis vad du menar! Antingen ser man gravid ut eller så sitter allt så konstigt på en.. :S Inte lätt att ha former i dagens hehe.

  Kul att du ska ner till Gbg :) När ska ni ta bilder på vinnaren då? :D

 5. emaa skriver:

  sv: haha jo jag med :D men åååh… ska maila dem för fortarande inte fått mina poäng :/ dock heller inte första gången.. Så när du skrev att du hade gjort och dessutom fått poängen så tänkte jag att det måste ju funka då men :( hm..

  Btw så är din blogg grym ;)

 6. Vet inte… Hm.. Svårt att säga om jag gillar det eller inte, med rätt outfit till och vid en plåtning – ja. Vardagligt – nej, då blir det för mycket goth. :)

 7. Ingela skriver:

  Åh vad snyggt!

  Bra att du fick i dig lite mer vatten! Tips: ha en flaska/kanna med vatten som du fyller på på morgonen och som du sen har som mål att få i dig under dagen. Så gör jag!

  Ja självklart ska vi försöka ses när du är i Sthlm. Den där plåtningen som jag pratade om har jag inte tagit tag i för jag har inte mått riktigt hundra (läs: jag har inte kontaktat fotografen) men jag ska försöka få till något senare i höst. Kanske kan det bli av i samband med att du är här i stan så kan du vara mua? Vore kul!

  Ha en fin helg gumman. Kram

Leave a Reply

CommentLuv badge