Posted by Wysteriia mars - 10 - 2014 15:20 5 COMMENTS

Tidigare så har jag bloggat om Ciaté Doll House collectionen som släpptes för en tid sedan och jag har fått hem två av lacken för att testa! Och nu vill jag ha hela kollektionen eftersom jag verkligen gillar finishen på dessa två! Dessa söta pastell lack ska ju ha en porslin-finish och jag tycker det blir lite matt finish som är jättefin! Det vita paper doll blir nästan som tippex på naglarna vilket jag gillar! Hade ni en Tippexperiod när ni var unga? I did, haha!

Båda dessa faller mig verkligen i smaken, men Paper doll tycker jag är lite coolare än söta Baby doll! Jag har tre lager på bilden och jag tycker att båda lacken var lite småkluriga att få jämna men otroligt snabb torktid så tre lager var inga problem!

Bara jag som fallit som en fura för Doll House Collection? Finns fortfarande att köpa på eleven.se för 219sek – limited edition så vet inte hur länge dessa söta lack säjs dock!

Short translate: Bady Doll & Paper Doll från Ciaté doll house collection is so cute! Limited edition.

*annonslänk till eleven.se

Tags : , , , , , Favorit produkter, Naglar/Händer

5 Kommentarer till 'Ciaté Doll House – Baby Doll & Paper Doll!'

 1. Liselott skriver:

  Jag fick hem doll face. Tyckte den var JÄTTE svår att få jämn. Blev en fail vid första försöket…. Ska försöka igen för dom är verkligen fina.

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Liselott: Gör igen! Det såg ut som skit till lager tre åt mig och då blev det jämt och fint :D Lagren torkade så snabbt så det tog inte alls lång tid! :)

 2. Jag älskar också finishen :) lite speciellt men samtidigt snyggt!

 3. Sanna Preifelt skriver:

  Åh gud så fina färger, love it :)

 4. Dess/Drömteori skriver:

  Jag målar ett lager, sen duttar jag på de tomma fläckarna, sen ett lager ovanpå allt! Funkar fint!

Leave a Reply

CommentLuv badge